350 + cikartir tabi diger seyler ile beraber, egzoz, DP, pompa, intake ve tabi guzel bir tune(yuro&oz). 100 oktan devam etse idi 380 ler rahatti.
Printable View
350 + cikartir tabi diger seyler ile beraber, egzoz, DP, pompa, intake ve tabi guzel bir tune(yuro&oz). 100 oktan devam etse idi 380 ler rahatti.
hepsı var zaten neyse hayrlısı artık hafta ici belkı bi e46 m3 le takas edicez olmazsa yüklerımm benzin firması olarak seçmem gereken bi yer varmı ozel olarak yanı shell bp falan aynı mı hepsi ?
valla bu son 5-6 aydir, istanbulu bilmiyorum ama ankara duzgun benzin bulunmuyor. bir sefer duzgun, obur sefer yine sorun cikartiyor. Tamamen standart atmosferik arabalarda bile bir suru sorun duyuyorum bizim subaru, evolari bir yana birak. Izmirdede ayni sekilde duydum. o yuzden sizin oradaki arkadaslar nerelerden aliyorsa orayi tercih et derim zaten araba kotu benzinde kendini direk kisiyor. 2008 ler cok cok secici oncekilere nazaran, en ufak knock countta direk kisar ne var ne yok bunu da afr den anlarsin zaten hemen zengine gider;)
Merter Bp@den aliyorum yillardir hicbir problem yok Yaman haberin olsun tabiki maalesef 97. 100 oktan kullanirkende Merter Shell`den alirdim ara ara yine 97 icin shell`e ugruyorum.
Sirkulasyonu bol olan benzincileri secmen faydali olacaktir herzaman.Bunlar e5 uzerindekiler tabiki
tamamdırr abı sagolasın ben bı baktırıyım şu işi bu gidisle motoru alcaz elimize
boost cut bencede.
yazılımlı turbo araçta redline yaptırmak vay bee iyi cesaret para var huzur var:heyoo: