mustafa bır dahakı sefere sen benım yanıma gel ben arabanı sıgortalatırım 20 tly 10 tlde bana veırıısn gıder yemek yerım :D
Printable View
mustafa bır dahakı sefere sen benım yanıma gel ben arabanı sıgortalatırım 20 tly 10 tlde bana veırıısn gıder yemek yerım :D
evet yeni düzenlemeler ile 2009 başından beri şehirden şehire değişiyor.
ben aracım için 82tl mi ne ödedim, araç Çanakkale plaka.
zam zam zam
cok zamlandı mıllet selden etkılendı fıyatlar yukseldı
çanakkalede 82 tl mi :S
İstanbulda yaşamak harbi zormuş ya herşeyden .............. mlllete...
97 106 gtı axa oyak 270 odedım...
anadolu sigorta 240 lira 6 taksite yaptırdım mensup olduğum halde :)
ilginç ben 176 tl ya yaptırdım. Diğerlerinin bu kadar yüksek olmasınada anlam veremedim.
illere göre fiyat farkı oluyor.eğer arac kazaya bulaşmış ise cezalı ödüyorsunuz ortalama 150 tl fark oluyor eğer kazaya bulaşmış iseniz birde eski araçlardan daha yüksek alıyorlar hatta birçok firma 1995 altı araca sigorta bile yapmıyor.bende hacı murat var 1984 onun sigortası bile 350tl tuttu başak sigorta yaptı, axa yapmıyor eski araçları..
yalnız şimdi trafik sigortaları hizmet kanunları değişmiş arkadaişlar ücretsiz çekici hizmeti veren firmalar var;)
groupamada çekici hizmeti var
Kazalar ufakta olsa hasarsızlıgınız kalmıstır fıyat o yuzden artar...
Zamanını geçirmiş olabılırsınız sürprim uygulanır...Zamanı gecen trafık sıgortasında sigortanın yarı fıyatı kadar sürprim uygulanır.
Birde ek olarak sigorta şirketleri denildiği gibi fiyatları kendi belirliyor.. A şirketinin verdiği trafik sigortası fiyatı ile aynı model aynı marka araca B şirketinin verdiği fiyat aynı olmayabiliyor...
590 lira ne yahu kaskomu yapıyorlar oha...
zorunlu sigorta sonuçta bu nedir bu sürekli bize geçirme olayı anlamış değilim
sigortam.net de iyi ...
bahsettıgınız sey ıle bende karsılastım bır fırmada fıyat 400 lu rakamlar ıken dıer fırmada ıse 180 lıralarda bunun nedenı ıse en son cıkan anlasmalı yanı polıssız tutanak duzenleme cıktıktan sonra sıgorta fırmaları kaza odemelerınde cok fazla bır yukselıs olmus bu nedenle fıyatları yukseltmısler yanı butun suc tamponum cızık yada catlak gel sen bana carpmıs gıbı gosterelım yaptıralım bunu falan fılan dıyen vs.. buna benzer konularla sıgorta sırketlerıne basvuran vatandaslardan kaynaklanıyor :D
nasil trafik sıgortasi yaw bu