aradaki fiyat farkını (2000 tl) bu araca harcasam stock gsi'ın içinden geçer diye düşünüyorum..böyle bir çaba yada fantezim yok ama takdir sizin..:heyoo:
Printable View
Siz buraya sonuçta bi bilgi almaya geldiniz bunun için buradayız paylaşım amaçlı değil mi :) 2000 TL ile ne yapmayı düşünüyorsunuz ? Yani nasıl GSi'ın içinden geçeceksiniz çok merak ettim ? Hayatınızda Corsa GSi sürdünüzmü (sağlıklı) bunu da çok merak ediyorum? Amacım polemik değil asla ama ciddiyim 2000 TL ile ne planlıyorsunuz şayet dereceli egzantrikleri bile bayağı bir para olan aracınız için 2000 TL neyinize yeticek saygılar :heyoo:
yok estağrufullah ne polemiği.tabiiki bilgi ve paylaşım amaçlı buradayız. asıl konu rayından çıktı,daha doğrusu yanlış anlaşıldık. aracı yüklemek gibi bir amacımız yok. öyle bir amacımız olsa zaten gsi alırdık. sağlıklı yürüyen bir gsi sürmedim ama sonuçta motoruna neler yapılabildiğinide, 1.4 aracımada çok parça olmadığının farkındayım. bunları bilerek zaten bu aracı aldık. ama şöyle bir durumda var; aracımıza hiç emek vermeyelim her parçanın gidip hemen alalım takalım ozaman zevkte alamayız değilmi?? sonuçta birçok çeşit araç var burda birçoğu için parça yok ve custom yapılıyor sonuçta. konumun amacıda zaten ufak tefek ne işlemler yapılabilir diye sormuştum..:icon_tup:
Hemen sana benim ufak tefek tercihlerimi sıralayayım o zaman :D
-Açık tip bir filtre ve short ram tarzı güzel bir boru ile motor tarafından ısı için yalıtılması ile başlanıp,
-48mm düz bir boru ile sona otto hks tarzı güzel bir silencerlı (kafa şişirmemesi için) bir son susturucu
-Yazılım(Chip Tuning)
Bunlarla şimdilik memnun olursun daha sonra;
-Güzel bir emme manifoldu ya da custom(Opeller havayı sever eheh :))
-Gaz kelebeğini cnc de işlet ve yazılım güncellenmesi ile devam etmen iyi olabilir :)
yerınde olsam hıc bır sey yapmam stock stock gezerım
www.migweb.co.uk
sonra c14se diye aratıp bilgide boğulabilirsiniz :D
kolay gelsin şimdiden.
sendeki motor gsi kasa astralardaki 8 valf motorun de stroke halimi
eğer öyleyse bende egzantrik var