cok guzel olmus yaw
Printable View
cok guzel olmus yaw
cok guzel olmus, elinize saglık...
Elinize emeğinize sağlık :) Çok güzel :)
ersin kardeşim bişy sorucam yaptığın işe diyeceğim yok gerçek ten çok şirin duruyoda acaba bu üzeirindeki devir hararet vs kağının veriler orjinali şekilde tutuyomu acaba
ve fiyat ne istiyosun 306 için
bende dusunebılırım hosuma gıttı fıyat varmı? satmayı dusunuyomusun
Orj kadran tabanını scan edip mi ebatlarla devam ettiniz
Birde ışık geçirgenliğini nasıl yaptınız orj folyoda arkası şeffaf ?
Ve kadran çüklerini takarken kadranlardan herhangi biri bozulmadı mı :D
Ben benzin ibremi bozdumda :D
elinize sağlık güzel bi çalişma
Güzel olmuş tebrikler
http://www.facebook.com/?ref=home#/v...3813480&ref=mf
Videodaki Subarunun göstergelerini getirdim İngilterden. Benim GSI içinde alıcaktım ama biraz farklı bir şey aradım ve bulamadım.
Elinize sağlık gayet güzel olmuş. Benim merak ettiğim kadranıniçine ufakta olsa bi opel logosu gibi bi şey yapılabilirmi ve farklı renklendirilebilirmi ??
Ayrıca GSI için bunu yaparmısınız ? :) ve maliyet ne olur ?
bende ıstıorm dıorm :D cok hosuma gıttı
Arkadaslar oncelıkle begendıgınız ıcın tesekkurler
tabıkı tutuyor kendı aracımızda gordugun gıbı kullanıyorus zaten kendımız.
kadranı ızmıre gonderebılırsen yapabılırs 125 tl gıbı bı rakama
aynı sekılde kadranın burda olması gerekıo fıyatı yazdım
yok erel bıraz dıkkat ıstıo hıc bı sorun yok kullanıorus suan fotoda goruldugu gıbı vıdeo da cekebılırım ıstersenız aynı ebatlar kullanıldı bıre bır sorunsuz kullanılcak halde
evet bız ıcıne kendı adımızı yazdık kendı aracımızda opel logosu uygulanabılır yada baska markalar
ersin fotomu koyabilirmisin peki :D:D
Yazılımı öğrendik...
Kullanılan kağıt ile baskı olayını nasıl yaptınız?
sakıncası yoksa...
Asıl merak ettiğim bazı piktogramları koymamışsınız kağıda onları yandığında ne olacak yani gözükmeyecekmi ve gündüz bakıldığında kadrana o piktogramlar gözüküyormu ?
Ve ayriyetten kadranın km/h ı arttırım ibrenin ayarını değiştirmek mümkünmü mesela 240 dan
260 yada 280 yaptık kağıtla ibreyide ayarlayabilirmiyiz ?
bıraz yaglı ve saydam bır kagıda baskı alıosn tam adını bılmıorum reklamcı bı tanıdıgım yardımcı oldu bu konuda sende bulursan baskı olayınıda cozebılırsın