yag ısıgı yagsız kaldığı için değil yag basıncı düştüğü için yanar..
eğer motordan en az 1-1.5 lt yag çıktıysa garantilik bi durum..çıkmadıysa senin sorumsuzluğun...
Printable View
yag ısıgı yagsız kaldığı için değil yag basıncı düştüğü için yanar..
eğer motordan en az 1-1.5 lt yag çıktıysa garantilik bi durum..çıkmadıysa senin sorumsuzluğun...
Geçmiş olsun.. demekki tek sorunsuz vw benim araç :D devalı sıkıştırıyorum hiçbir problem çıkmadı şeytan kulağına kurşun... 1.6 8v jetta var tek olayı kısa mesafede çok yakıyor dur kalk yaparken... bu arada bende çok sıkıştırıyorum daha hiç yağ ışığı falan yanmadı ama servislerini hiç aksatmadımşuana kadar bin kilometre en fazla oda :D
motora 1.5 litre yağ koy ver garantiye gitsin :d
triger koptuğu an subapların pistonlara vurus sesini duymanız gerekirdi takk diye acı bir ses duymadınız mı?
ayrıca bunun yağ ile bağlantısı nedir onu bende cozemedim:S enteresan bi olay geçmis olsun inşallah sadece subapların değisimi ile kurtulursunuz
bende bi keresinde 2001 megane ile koparmıstım sağlam bir ses cıktı dedim heralde pistonları kırdık ama kapagı acınca sadece 16 subap eği ile kurtuldugumuzu gorduk...
bu arada yanlıs anlamayın benim meganda kayıs kopmasının sebebi bendim zenon beyni montajlı oldugu yerden kurtulup klima kayısının arasına dusmus o kayıs kopuncada alttan krank kasnagının ucundaki dislinin icerisine dolasıp trigeri sıkıstırmıs talihsizlikler zinciri:D sondurak filmi gibi:D
Yağ kaç binde değişiyor bu araçta servis kitabına göre. 20.000 mi 10.000 mi. Bakım zamanını 4000 km geçilmesi standart aile aracında bir sorun teşkil etmemesi lazım.
karteri patlatmış olmayasınız
karter sağlam... Hiç ses gelmedi ilginçtir, Göztepe'de Seat Skoda servisine götürdük ordaki ustalar dedi, trigeri kopartmışınız diye.
soru şu olmalı madem trigerle ilgili sıkıntı var, aracı sıfır mı aldınız? 2. el alındıysa ***** km düşürme gibi olaylar gelebiliyor başına triger olayında. tabi ek olarak rulman kitlemesi vb. gibi mekanik sorunlarda olabilir ama siz periodik bakımı 4000 km geçtiyseniz servisin avucuna düşmüş duruma geliyorsunuz. ama anlattıklarınız sanki yağsızlıktan dolayı trigerde sorun oluşturmuşa benziyor. neyse geçmiş olsun, umarım kısa zamanda en iyi sonucu alırsınız.
kopması normal 60 binde onu değiştirmen lazım komple bilyalarıyla birlikte