arkadaşlar aracımın motoru soğukken marş bastığımda egzozundan baya bi duman atıyo.daha sonrasında kesiyo.sizce ne kadar sıkışmış olabilir
corolla duman - YouTube
arkadaşlar aracımın motoru soğukken marş bastığımda egzozundan baya bi duman atıyo.daha sonrasında kesiyo.sizce ne kadar sıkışmış olabilir
corolla duman - YouTube
Araç LPGli sanırım ? Bir de en son rutin bakımı ne zaman yapıldı, yağ değişimi falan ?
levent kardeşim eksiltiyo.yaklaşık olarak 3000-4000 km de 1 lt civarı.
conta problemi olmaz diye tahmin ediyorum.contada problem yoksa sıkıştı diyosun birazcık![]()
valla öyle gibi abi malesef![]()
gerçi senin km de baya vardı sanıyorum, normal diyebiliriz o durumda, bi mangal gününde kontrol edin derimconta kontrolü sonrası kompresyon değerleri ortaya çıkaracaktır büyük ihtimalle durumu. ama pek umudum yok yani, birazcık sıkışacak gibi
kahraman abiye selamlar bu arada, alanya'dan levent, kardeşi uğur abinin arkadaşı dersen
füme corollacı, sigara yanıkları için gitmiştim yanına autoking e 2 sene önce
tanır o şekilde
![]()
bence hıc sıkısmamıs bu normal bısey soguk havalarda ıcerde kalan su buhar olarak cıkıyo ısınınca gıdın bakımlarını yaptırın daha gıder
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
beyaz olarak gordum ben dumanı yanık yag mavımsı duman atmaz mı ? gecen onumde bı toyota gıdıyordu arkadasından kap tutsan 1,5 lıtre su bıraktı galıba![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
mavi atıyo zaten videoda belli olmamış sanırım.
devamlı atmıyo ,ısınınca kalkışlarda atıyo sonrasında kesiyo.
Sadece motor soğukken yağ yakıp duman atması, ısındıkça kesmesi subap lastiklerinde sorun olduğunu gösterir genelde.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)