arkadaşlar aracıma en düşük maliyetli en yüksek verimi alabileceğim ne yapabilirim.
ayrıca a3. atraction modeli 8L
arkadaşlar aracıma en düşük maliyetli en yüksek verimi alabileceğim ne yapabilirim.
ayrıca a3. atraction modeli 8L
şimdilik turbo büyütme işine girmek istemiyorum
aracımda bulunanlar psc barbaros chip filitre 190 hp civarı
bilgisi olan arkadaşlardan ilgi bekliyoruz tşk
arkadaşlar sizin dediğiniz konuda mustafa arkadaşın aracındaki teknik bilgiler mevcut mustafadan başka 1.8 olan arakdaş yokmu veya farklı aplikasyon yapmış olan yokmu.
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=33031
22 dolu dolu sayfa.
- K -
________
Dr.Ecu
sen tam olarak beklentılerını ve ayırdıgın parayı yaz buraya ,ben sana alternatıflerı sunarım.ama bence ılk olarak o 22 sayfayı okumalısın.
Orhan'ın dediği gibi beklenti ve bütçe nedir?
MSN => raymanbu@hotmail.com
hatırladığım kadarıyla k04 yapıp üzerinden senin yaptıklarını yapmak, k03 kalıp egzantrik vs yapmaktan bile daha fazla verim alıordu.
Bugün turbolar para değil artık bence fikrini değiştir.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
peki dediğiniz gibi yapsam turboyu değişsem maliyet ne çıkar bana bilgisi olan arkadaşlar ...
birde bu audi lerde forget piston olan model hangileri 8L mi
ne kadar para harcamayı düşünüyorsanız ona göre bir yol izlemek daha kolay olur, sırada yapabileceğiniz şeyler, intercooler olabilir, MBC (manuel boost controller) olabilir, N249, SAI, evap v.b. parçaların iptali olur, bunlara ek olarak kaçırmaya başlayan debriyaj olur, zaten AFR ve boost göstergelerini hiç saymıyorum, bunları yaparken gösterge olmazsa olmaz bir parça.. ancak bunları iyice araştırdıktan sonra yapmak çok daha sağlıklı olur (çok kabaca ayrıntıyı düşünmeden yazdım, boşuna itiraz gelmesin
)
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
ilk modifiye parçası zaten wideband olsun mümkünse.
Bu sana en azından elindeki parçalardan yola çıkarak neler yapabileceğini iyileştirmelerini söyler.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Arkadaşlar bütçe biçmedeim ama mesela şunu bu paraya yapabilrsizn gibi örnekler gelirse ona göre bütçe ayarlayacam.
Benim aracımda (CupraR) Forge FMIC, Forge 007 DV, APR Dp, Komple eksoz, AEM CAI, Barbaros yazılım var. Gt2871R yapmak istyorum ama herkes motora gir GT30 tak diyo. Tamamen bütçe meselesi
Bu arada bizim 18T motorlar manifoldunu bulsak STI turbosu öneririmisiniz??
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)