yol tutusuna hayran kalabilirsin
Printable View
t1r kesinlikle, ses yapmaz çok iyi tutunur biraz ısınınca belirgin farklılıklar olur sıradan w serisi lastiklere göre... biz birkaç takım kullandık performansına hayran kaldık :) t1sdeki v desen sıkıntısı bunda yok, direkt yandaki kanallarla ıslaktaki sorunuda çözdüler t1r derim :)
toyo t1r yerine hankook evo v12 öneririm. hem fiyatı makul, sıkıldıkça değişirsin. ıslak-kuru-sıcak hepsinde memnunum 15" jantlarda kullanıyorum. lastik testlerinde toyo t1r 1yıldız hankook v12 3 yıldız almıştı. nette araştırırsan bulabilirsiniz... bundan iyi lastik muhakkak vardır. fiyatına göre ben memnunum. t1r ler 1sene sonra sertleşiyor.
T1r kullandim; sertlesinceye kadar sorunsuz.
conti sp2-3 yagmur kuru hepsinde iyi
pilot sport kendine hayri yok yada fransizlar sadece kuru icin tasarlamis.
P Zero Nero 20.000 Kullandım Böyle Lastik Görmedim
Ku31
Goodyear F1
p7 Cinturato
Adrenalin
Michelin Pilot Exalto
Hankook
Kullandım Bu Arada :D
Zero Nero Alıcaksan Yardımcı Olurum İstanbuldaysa Pm Atarsan Kararın Kesinleşince
t1R gerçekten güzel lastik kullan hem fiat hemde performans için ideal
hankook v12 yi çok övüyorlar bende merak ediyorum açıkçası
valla bugün fiyat aldım, 195/50/15 127 liraya satılıyor t1r bence o paraya alınabilcek en iyi lastik odur...
vti'ı ilk aldığımda potenzalar vardı çok memnundum, sonda bütçeden dolayı toyo t1r almıştım kesinlikle potenza kadar yol tutmuyordu...
şimdi aldığım type r da adrenaline var çok deneyemedim ama başarılı gibi duruyor... bence toyo t1r ile adrenaline aynı ligin lastikleri değiller
Yokohama S Drive ...
arkadaşlar para sıkıntısı olmadan piyasada bulunan en iyi lastik sizce hangisi ?veya şuan aracın üstünde potenza var ondan daha iyi bir lastik kullanan veya tavsiye eden ?
Potenza ve ya pzero diyorum.İkiside muhteşem lastikler bizzat 30 bin'er km kullandım..Islakta potenza daha iyi gibi..
eger ucuza kapatim diyorsan bende hankook al.o fiyatlarda alabilecegin tr1 yada impetus 2 var ama ıslakta özellikle hankook 10 numara.(fiyatına gore)
Arkadaş 2 kere söylemiş para problem değil diye hala toyo ,hankook tavsiye ediliyor :)