Arkadaşlar W210 kasa E200 aracımızı boyatmak istiyoruz.Boya işlemini yaptırabileceğimiz öncelikle Ankara ilinde ya da İstanbulda tavsiye edebileceğiniz titiz çalışabilecek usta tavsiyesi istiyoruz.Yardımlarınızdan ötürü şimdiden teşekkür ederiz.
Arkadaşlar W210 kasa E200 aracımızı boyatmak istiyoruz.Boya işlemini yaptırabileceğimiz öncelikle Ankara ilinde ya da İstanbulda tavsiye edebileceğiniz titiz çalışabilecek usta tavsiyesi istiyoruz.Yardımlarınızdan ötürü şimdiden teşekkür ederiz.
Ankarada naim usta var. İvedikte
http://techturkey.com/forum/showthread.php?t=40669
benim aracımı boyayan ustam.
bursada şaban usta var.herşeyine garanti veririm.klasik ve lüks arabaları boyar.biraz pahalıdır ama harika boyacıdır
komançero garage
istanbul ikitellide
http://www.eylulotomotiv.com/boyakap.asp
osman ustayla görüşebilirsin.kesinlikle referans olurum.
ankara naim usta kesinlikle..benim aracımıda şuanda o boyuyo..sanayicelerin çoğuda işini ona yaptırır.beğenmezsen kazıyıp bidaha boyarım diyo.o derece iddialı.
arkadaşlar fiyat olarak kaça çıkar .yaptıran arkadaşlar bu konudada bizi aydınlatabilirmi tşk.ederim.
kaporta durumun nasıl,çarık çürük varmı. önceden macunlanmışmı. ilk boyasımı olacak. ne renk atılacak metalikmi opakmı bunları yazarsan bizim cins cengizden fiyat alırım yaptıgı iş ortada zaten.
ama işin acele ise başka usta bak![]()
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
Meriç cep telefonu çekimi galiba değil mi. Daha iyi çekimlerini koyarsan iyi olur çünkü çok soluk ayarları felan.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
araçda birkaç çürük var ama büyük değil.onun dışında parça boya mevcut yani daha önce birkaç işlem görmüş .metalik gri renk ve renk değişimi degil ama temiz bir işçilik lazım.bilgilendiren arkadaşlara çok tşk.ederim.fiyat konusunda yardım bekliyorum.ne kadar (ortalama )çıkar acaba.
senin bu işe ayırdığın bütçen nedir ortalama?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)