aldıgın fiyatları paylasırsan seviniriz
Printable View
aldıgın fiyatları paylasırsan seviniriz
215X40X17
RE050__ ________268TL
ADRENALİN_______260tl
DUNLOP SP9000__ 200TL
TOYO PROXES T1R__200TL
POTENZA S03 _____180TL
bu fiyatlara re050 den baskası alınmaz bu garip ebatlara bakınca fiyatı gayet uygun gorunuyor...
Mantıklı seçim RE050A tabiki ama , lastik yok.. Şu an Hankook V12 , ve Z212 modellerine yoğunlaştım , bakalım :) testlerde fena değerler çıkartmış..
Yaklaşık 2 aydır lastik araştırmaktan , testleri okumaktan ( kullanıcı yorumu değil , bizzat firmaların aynı araç üzerinde farklı markaları denemeleri ve not vermeleri ) uzmanlığımı doktora ile pekiştirdim.. Bulgularımı ve kararımı paylaşıyım lastik terciği yapacak arkadaşlara yardımı olsun..... 215 / 40 / 17 ölçüsünde SIRALAMA ŞU ŞEKİLDE..
1.)YOKOHAMA ADVAN NEOVA AD07 TR de yok
2.)YOKOHAMA ADVAN NEOVA AD08 TR de yok
3.) BRIDGESTONE RE11 TR de yok..
4.) HANKOOK R-S3 TR de yok...
5.) HANKOOK R-S2 Var ve fiyatı çok uygun..2006 yılı üretimi olduğundan elendi.
6.) BRIDGESTONE RE050A.... Fabrikanın stoğunda yok..
7.) BRIDGESTONE RE001 ADRENALİN.. Var.. 260x4= 1040tl
8.) HANKOOK V12 EVO K110.. 770TL.. 2008 Üretimi olduğundan elendi.
9.) KUMHO KU15... TR de yok
10) TOYO PROXES T1R..... 670TL
11) DUNLOOP SPORT 9000..800TL
BRİDGESTONE POTENZA ADRENALİN RE001 Aldım vatana millete hayırlı olsun.. Bu ölçüde TR de performans fiyat kıyaslamasında en mantıklı lastik olduğu kanaatine vardım..Fiyatının ve ödeme şeklinin bana özel olan uygunluğuda etkili oldu tabi...
hayırlı olsun.kullandıktan sonra yorum yaparsanız sevinirim
Daha önce kullandım , daha iyilerini TR de bulamadığım için tekrar aldım... Genel olarak memnun olduğum bir lastik , ancak piyasada 320-350tl ye satılıyor bence o paralar fazla..
T1R için nereden fiyat aldınız acaba. Bende aynı ölçüde T1R bakıyorum.
valla almışsın güle güle kullan ama pırelli zero nero gayet guzel seçım olurdu.
mıchelın energylerde 1ncı vıtesın ful sarılı gıdıyordu lastık jant degıstı zero nero geldı.kuruda 1ncı vıtesım debrıyajıma gore sarıyor yagmurda daha az sarıyor dıyebılırım bn lastıgımı cok sevdım sende umarım memnun kalırsın.güle güle kullan.sanırım brisa da çalışıyorsun .oranın çalışanlaranına şöle ele gelir bi indrim yapmamasıda saçmalık diye ilan ediyorum.. :D
Diğer aracımda zero nero kullanıyorum , gayet memnunum ama adrenalinden daha iyi diyemem , fiyat ve ödeme şekli adrenalinde daha uygun olduğundan onu terciğ ettim , ama belirttiğim gibi , ilk sıradaki lastikleri bulamadığım için , yeniden adrenalin aldım , şu anki piyasa fiyatına göre performansına oranla pahalı bence... RE-11 in TR ye gelmesini bekliyorum , geldiğinde zero nero ları onunda değiştiricem..
Brisa da kardeşim var :) :) , lastik başına 60tl gibi bir indirimi oluyor çalışanlarına bu lastik model ve ölçüsüne göre değişiyor , 4te 1 fiyatına aldığımız lastiklerde var :).... Ben lastik lere tüm özelliğini veren kordbezi ni üreten fabrikada çalışıyorum.. Burada lastik seçimi ve terciği konusunda yazacak çok şey var ama , müşterilerle yapılan gizlilik anşalması ve teknoloji özerkliği nedeni ile paylaşmam mümkün değil.. Yaptığım sıralama sadece kullanıcıların yorumu yada tahmin değil :) :) VREDESTEIN , COOPER
gibi piyasada pek bilinmeyen ama performans lastiğinde tüm marka ve modellerden çok daha ileri seviyede lastik üreten firmalar var , ama malesef TR de bulman çok zor hele hehe ihtiyaç duyduğunuz ölçüde imkansız gibi birşey :) :)
Peki bu lastikleri R21 için mi istiyorsun. 206RC de ne lastik kullanıyorsun.
Adrenalinleri R21 için aldım , 206RC de ZERO NERO var.... R21 için lastik pek fark etmiyor , kasa yapısı , dingil mesafesi , ağırlığı vs.vs en dandik lastikle en kaliteli lastik arasındaki viraj ve yol tutuş kabiliyeti pek farklı değil :eek: , fullboost yaptığında daha az sarması için adrenalin koydum..