http://www.toyoabdulkadirozcan.com/u...stesi/toyo.htm buraya göre fiyatlar 200-250 liracivarına çımış gibi duruyor. ben zam mı geldi acaba dedim?
Printable View
http://www.toyoabdulkadirozcan.com/u...stesi/toyo.htm buraya göre fiyatlar 200-250 liracivarına çımış gibi duruyor. ben zam mı geldi acaba dedim?
toyo nun lastikleri biraz sert olur ama ısınınca gayet iyi performans sağlar. bide ıslakta kuru kadar iyi tutar. bizzat denedim. proxes t1r güzel lastik ama asıl r1r var trye gelmiyor şimdilik :)
imkanınız varsa hankook evo v12 takılı bir arabayı deneyin derim tekrar, hem daha yeni teknoloji bir lastik, hemde fiyatları t1r civarında...
http://image.modified.com/f/25742359...view+tread.jpg
hankook v12
son olarak şunu ekliyorum :
AutoBild Sport (DE) 2008 - 215/45 R17
1) Goodyear Eagle F1 Asym. ***
2) Hankook Ventus V12 Evo ***
3) Pirelli PZero Nero **
4) Dunlop SP Sport Maxx **
5) Kumho Ecsta KU19 **
6) Continental Sport Contact 3 **
7) Michelin Pilot Exalto 2 *
8) Nokian NRY *
9) Toyo Proxes T1-R *
10) Marangoni Mythos -
11) Yokohama S.drive -
AutoZeitung (DE) 2008 - 225/45 R17
1) Pirelli PZero ***
2) Continental Sport Contact 3 ***
3) Dunlop SP Sport Maxx TT ***
4) Hankook Ventus V12 Evo ***
5) Bridgestone Potenza RE050A ***
6) Michelin Pilot Sport 2 ***
7) Uniroyal Rainsport 2 ***
8) Nokian ZG2 **
9) Goodyear Eagle F1 Asym. **
10) Vredestein Ultrac Sessanta **
11) BF Goodrich G-Force Profiler **
12) Firestone Firehawk SZ90 **
13) Fulda Exelero *
14) Kumho Ecsta KU31 SPT *
15) Barum Bravuris *
16) Toyo Proxes T1-R *
Fiyatlarınıda yazarsanız aradaki farkı daha iyi anlar insanlar :)
185/55/15 4 adet 410tl ye aldım hankook v12
toyo t1r 195/50/15 100tl almıştım tanesini
15" için fiyatlar yakın, lastikçi olmadığım için arkadaşın ölçü fiyatlarını bilmiyorum
Herkese teşekkür ederim
Bugün T1R siparişi verdim
4x150,00TL (5 taksit)
Pek alakası varmıdır bilmiyorum ama Toyo Japon Kumho Kore malıymış..
Şimdilik bunu deneyeyim beğenmezsem ilerde kumhoyu da denerim..
Kullandığım 6yıllık Michelin'ler tehlikeli durumda bırakmadılar şimdiye kadar
Ama lastik soğuk olduğunda hiç tutmuyor.
fren mesafesi vasat ötesi ve kalkışlarda gaza basıp çeksem bile patenaja devam ediyor :)
Fazla sert kullanmıyorum T1R yeterli olacak gibime geliyor. Bakacağım artık
Teşekkürler :)
Ankarada Peşin 145,00 dediler
Ankaraya birdaha gitme ihtimalim olmaz bir süre. Kargoda lastik başına 12,5 liraymış.
Afyonda 5 taksit 150,00 olunca burdan aldım artık
Birde nakit olarak biraz sıkıntı olacaktı,
Üretim tarihi olayını özellikle belirttim. 2009 gelecek güçlü ihtimal
2010 Mart'ında yeni serisi üretilmiş galiba onların içinde T1R varsa ve Türkiyeye geldiyse 2010 bile gelebilir dediler..
t1r için bugun izmirde 135 tl fiyat aldım, daha uygun satan bir yer varmı bildiğiniz izmirli arkadaşlar?
Ya Kemal kimi tebrik ederken kime inşallah kulaktan dolma diyorsun. Lastik testine bakılıp lastik alınmaz. Yukarıda yazdım Adrenalin deidler öve öve bitiremediler aldığım günden beri hiç memnun değilim. Lastikte sorun yok üretim tarihi yeni vitrinde kalmamış poşeti açılmamıştı. Öyle testler ile olmuyor o işler. Binip sürüceksin o zaman diyeceksin bu iyimiş diye.
Not: Artı o listedeki Ku19 garibesi T1R'ın eline su dökemez. İkisininde 2 takım sıfırını kullandım aynı arabada.
Varsa 15 16 lastiğe 1000 lira 1250 lira vericek paraları ne lastikler var :) :icon_tup:
En iyi olan fiyat ve perf oranı en ideal olandır bence :icon_tup:
En iyi lastik deneyimleyip gördüğün lastiktir :)
Testle ürün alcak olsak yandık bende onu söyliyim :icon_tup:
Bu aynı şu muhabbete benzedi.Çok gezen mi bilir çok okuyan mı? Ayrımını yapamazsınız insandan insana değişir :icon_tup:
hımm ya sende haklısında herkes başka yorum yapıyor mesela forumdan erel e sor adrenalini beğeniyor sen beğenmiyorsun kişiden kişiye yorumlar değişiyor ha tabiki ağır basan lastikler oluyor ama bilmiyorum ben bulabildiğim bütün lastik testlerine bakıyorum paramın yettiği testlerde ortalama ıslak/kuru olarak en iyi netice veren lastiği almak için çabalıyorum daha alamadım orası ayrı :D
mesela sen adrenaline kötü dedin treadwearı 220
arkadaş hankook k110 a iyi demiş testlerdede iyi çıkmış treadwearı 280
her testte aynı sonucu vermiyor bazen treadwearı büyük olan daha iyi netice verebiliyor mesela yukarıda bridgestone re050 hamuru semislick gibi 140 treadwear ama kötü çıkmış kısaca karmakarışık durumlar:D
bazen diyorum semi-slick alıp diş açtırıp kullanıyım kafa rahat etsin bende sıkıldım yorum test veri okumaktan
karışık yazdım abi ama umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir