Açtığım diğer konuda tetleri linkleriyle beraber paylaşmıştım bende..
Benim öğrenmek istediğim sıfırken nasıl olduğundan çok, uzun dönemde nasıl olacağıyla alakalı.
Bu yüzden kullanan arkadaşların yorumları benim için daha önemli..
Printable View
Açtığım diğer konuda tetleri linkleriyle beraber paylaşmıştım bende..
Benim öğrenmek istediğim sıfırken nasıl olduğundan çok, uzun dönemde nasıl olacağıyla alakalı.
Bu yüzden kullanan arkadaşların yorumları benim için daha önemli..
Hangi mükemmel bileğe ve yeteneğe sahip insan açıcak o dişi? :D
Walla bence kurcalamaya gerek yok fazla niye derseniz şimdi kullandığınız taban ölçüsü yanak ölçüsü herşey etkileyecektir şartları onun için fazla irdelemiyeceksin bakıcaksın çoğunluk neden memnun fiyat ve performans açısından hangisi kafana yatıyor alıcaksın onu :icon_tup: Yada önceden kullandığın lastiktir memnunsundur devam edersin :icon_tup:
Kumho t1r dan daha iyi gözüküyor soralım kumho kullanan arkadaşlara bizim burda 3 kişi var 3 üde hergün görüştüğüm kişiler sarmaktan tutanamıyor adamlar t1r'la mis gibi tutunuyorum bundan öncede tutunuyordum.Onlarda T1R alalım lastikler daha bitsede diye lastiğin gözünün içine bakıyorlar.Şimdi nasıl olucak bu?
Dediğim gibi en güzel lastik ya kendi yada güvendiğin kişilerin deneyimi ve bütçene uyan en verimli lastiktir.
aslında doğru söylüyorsun çünkü bende ilk fulda lastik vardı gram tutmuyordu sonra orjinal michelin pilot sx gt leri taktım 4 senelik lastik tutuyor gibi geldi bayağı iyidi sonra goodyear hydragrip aldım aa çok güzel filan oldum zamanla eskidi berbat ötesi hale geldi 3. senesindeyken arkadaştan ödünç kumho ku 31 aldım inan aa dedim ne güzel yol tutuyor inan kuruda bayağı zorladım çok güzel geldi, hydragriplerle yağmurda sarmaktan gidemiyordum kumho aynı yerde yarısı kadar sarıyor bu durumda kumho yağmurdada tutuyor oluyor
şimdi ben bu yaşadıklarıma göre lastik yorumu yapsam kumho hepsinden iyi kumho alın derim çünkü tecrübe ettiğim lastikler arasında en iyisi kumho ama yanılmış olurum
umarım nedemek istediğimi anlatabilmişimdir
ayrıca kurcalama demişinde arabaya yol tuturmak için almadığım ürün yapmadığım masraf kalmadı dünyada yapılmamış şeyleri yapmaya çalışıyorum bırakta kurcalıyım
konu sahibi arkadaştanda özür diliyorum ırzına geçtim biraz konunun
dragstar arkadasımız testlere cok güvenme nedenimi o yapılan test lastikleri o derginin
en büyük gelir kaynagı reklam olarak :):):)
127 lira fiyat aldım, lastiktürkten ellerinde var :icon_tup:
birde bu test olayına kaptırmayın sonuçta dergiler falan bağımsız kuruluşlar gibi gözüksede herşey danışıklı dövüş modelinde ilerler... o testleri yapanlar bilimsel çalışmalardan çok duygusal çalışmalara önem verir :D ben t1r alıpta ilk senesinde memnun kalmayan görmedim şahsen. ayrıca goodyear eagle f1, lassa impetus kumho ku31 kullandım lakin hiçbirisi t1r kadar mantıklı bir lastik olamadı...
Yok önemli değil amacına ulaştı konu, :)
Güzel bile oluyor, Bilgileniyoruz :D
Evet, ben pek fazla performanslı kullamıyorum,
Şehirler arası yollarda zorluyorum biraz..
sertleşmemesinden dolayı çabuk eskiyor bildiğim kadarıyla, (yumuşak hamur)
Eskimesi, fazladan 10bin km taş gibi binmekten iyidir :)
Aldığımdan beri 6 yıllık Pilot Primacy kullanıyorum, ısımadıkça dolma tekerlek hissi veriyor :D
Yenileri takınca çok rahatlayacağım büyük ihtimal :)
T1R bana 10 ay gidiyo yada 11 ay. Ama idare edip senesini çıkartıyorum. Yanlız memnunum. Uzun gitmesine gerek yok lastiğin. Bu arada sanmayın ki T1R en iyi lastik diyorum. Sadece o fiyat ve biraz daha üstü fiyatta en iyilerden birisi.
Ben ayda 500'ü geçmem pek, 2, 3 yıl binerim diye düşünüyordum :)
daha oncekı sayfada verilen testte Yokohama S.drive son sırayı almıs bana hiçte mantıklı gelmedi açıkçası.japonların çok fazla kullandığı bi marka model.
Bugün lastikler geldi
Rezillik yaşattı sağolsunlar...
Lastik servisi benim jantı sökmeye çalışırken, sağ 2linin kilitli bijonların kafasını bir güzel moka çevirdi..
Nasıl lastik servisiyse, bijon sökmeyi yeni öğreniyorlar herhalde..
Karşısına destek almadan T anahtarıyla dayadı gözüne
ve göz göre göre sıyırdı kaç kere anahtar..
birde yandan yandan bu Citroenler böyle moktan işte diyor bijon başlarını sıyıran eleman..
Sonra çekiçle mekiçle birşeyler yapmaya çalıştılar..
Bıraktırdım, lastikleri aldığım gibi attım bagaja,,
Gittim sanayideki ustama sökmeye çalıştık uzun süre ..
soldakileri hiç elletmemiştim,
benim usta bir kerede söktü 2sinide başlarını berelemeden..
Ne yaptıysak sökemedik sağ bijonları...
Gaz kelebeğini temizleyen Mehmet Usta, son çare özel anahtar getirdi, böyle başı sıyrılmış civatalar, saplamalar için özel..
Onunla denedik oda kilidin başını aldı geldi..
Tek çare bijonun başına somun kaynattırıp, öyle sökmek galiba..
Başka bir yolu var mıdır ki??
Bijonların başını miken yer, kocaman lastik servisi
Kış girişinde Astra'ya kış lastiği almıştık, ozamanda balansını yapamaıştı bu bahsettiğim eleman..
Ben anlamıyorum bu kadar vasıfsız elemanları nasıl çalıştırıyorlar..
Nasıl hala para kazanıp, piyasada barınabiliyorlar..
Böyle iş ahlakı olmaz olsun...
Hayırlı olsun
misss hayırlı olsun, 2009 42. hafta gayet yeni lastik güle güle kullan :)
geçmiş olsun bu arada bijon olayı sıkıntı ya...
hayırlı olsun güzel bi karar vermişsin.