Hatchback tercihim :)
Printable View
Hatchback tercihim :)
hatchback in hatları sedana göre daha güzel, daha yakışıklı ama senin için inme/binme sorun olucak mı?
çocuğun falan varsa illa ki olacaktır, yoksa böyle bi sorunun hatcback :)
ben sedan araç ne işe yarar onu bile bilmiyorum amaç nedir sedan alırken :D
ben hb kullanıyorum daha spor duruyor,zevk meselesi tabi...sadece kendim bindiğim için hb tercih ettim,araba aynı araba kullanımına bağlı olarak seçim yapmalısın...önemli olan aracın durumu...temiz bulursan hb sedan gözetmeden al bence :)
ben bir tane daha alsam yine hb alırdım o ayrı,spor araba dediğin 3 kapı olur dimi :D :D
ama şöyle bir şeyde var, adetleri daha fazla ve zamaında en dolu civic diye satıldığı için temiz sedan bulmak temiz hb bulmaktan daha kolay
Şimdi şöyle bir durum var ! Sen neyi istiyorsun ona bir karar ver yoksa herkes kendi seçiimini söylecek ve senin kafan allak bullak olacak :) İkisi de bana göre birbirisnden güzel ? Zira hb kendi sınıfında en güzel araçlardan biri ama sedan da keza bakınca bir arka kapısı olmasa çok manyak bir coupe havası var... Ama genel olarak şuna dikkat et temiz bir vti her hali ile güzeldir ha sedan ha hb hiç fark etmez. Benim seçimime gelince imzama bir göz at istersen :)
hb al daha gösterişli..
birde shumi nickli abimiz 35 yaşında..
oncekı aracım hb vtı dı
sımdı sedan aldım ohhh mis gibi kesınlıkle sedan :)
hb al bence hem daha hafif :D
civic alma :hehe: farklı bişeyler bak seçenek az.. büyük düşün
sedan herzaman. görünüş olsun kullanış olsun 10 numara...