Arkadaşlar enjektörlerinizi ortalama ne kadar zamanda temizletiyosunuz önerilen zaman.çünkü bildiğiniz gibi kötü benzin kalitemiz yüzünden aklıma takılan bir sorudur burda paylaşırsak cok mutlu olurum şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar enjektörlerinizi ortalama ne kadar zamanda temizletiyosunuz önerilen zaman.çünkü bildiğiniz gibi kötü benzin kalitemiz yüzünden aklıma takılan bir sorudur burda paylaşırsak cok mutlu olurum şimdiden teşekkürler...
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
enjektor var cıcek gıbıı ter temız gsi![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
puhahaha..yeter yaolmıyan bi şey söle
![]()
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
20 30 bin de bir gerekli sanırım. mlum benzin kalitemiz...
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
ben 50 binde temizletmiştim 86 bindeyim
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
söklüp temizlenirse çok çok daha iyidir
ben 23 binde benzin filtremi bi deiştirdim kapkaraydı nası bi benzin kullanıyosak artık. onun dısında her benzin alışımda
bunu kullanıyorum
asla temizletmem benzin filtresi diye bişey var. zaten temizliycem diye iyice bozuyorlar. yenisini alırım yinede temizletmem
Her yağ değişimide benzin filtresi yenilenirse enjektörler tertemiz kalır![]()
Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:
bizim araçlarda benzin pompası ve filtresi yekpare tek parça. 120bin km'de değişmesi gerekiyor şimdiye kadar değiştiren yok sorun yaşayan duymadım. kendi 780 lira olunca o kadar parayı bir seferde bulmak zor oluyor. temizletme derseniz de millet bir haber bende düşünüyodum vazcaydım aracım 117bin km'de ve sıkıntı yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)