Yekta
1.. Nerdesin sen?
2.. Sipariş verdim konuyu kapa :D Apexi.. 160 dolarcık :D
Printable View
Yekta
1.. Nerdesin sen?
2.. Sipariş verdim konuyu kapa :D Apexi.. 160 dolarcık :D
Apexinin açma kapama işi manuel elle mi oluyor ..Resimlerde öyle gibi de?
sefa kargo dahil mi o para bide kaçlık ?
iskenderde hazir sistem yok, musteri sistemi alip getiriyor onlar sadece mntaj yapiyor
Yekta kıy paraya al Varex:D:D
bu arada sefa sen nerdesin ak 40 yildir 2 kilo fiber icin fiyat vericen hasta ettin beni :D en son 15 dk snra fiyat veriyodun 3 gun oldu :D
evet farklı.
ECV de egzoz borusunu kesip direk ortaya montajlıyorsun, kelebeğin açıklığına gaz normal egzoz borusundan geçiyor diye biliyorum
http://www.rstuff.co.kr/shop/add_img...c/ecv_desc.jpg
qtp de y pipe la direk dışarı veriyorsun ya da orj egzoz sisteminden geçiyor gaz
Arkadaşlar, eğer hemen yarın taktırmayı düşünmüyorsanız çok yakın zamanda satışa başlıyorum :) kalite konusunda şüpheniz olmasın, hiçbirşeyde ucuzuna kaçılmadı, bütün malzemeler en iyisinden..
Elektrikli ve telli modeller olucak.. fiyat olarakta yurtdışından daha düşük fiyatlar düşünüyorum...
bende aldım orjınal cupra susturucu dugmeye basıyorum susuyor basıyorum kopuyor.. duz boru gelıyor v'den ayrılıyor bırı bosta bırı orjınale gıdıyor..aldım cıhazı gıttım ıskendere komplesıyle bırlıkte monte ettı cok memnunum...
Selam,
Bende 3,5 qtp aldım. Arabayı verdim iskendere, şu an orda, komple egzoz ucunada qtp yi takacak. Son susturucu orjinal kalıyor. Bi aksilik olmazsa yarın alıcam arabayı, kullandıktan sonra yorumları yazarım tekrar.
Qtp maliyeti de 170 USD + 22 USD posta. Ama postaya amerika'daki bi arkadaş verdi. Direk satıcıdan buraya sipariş verirsen UPS ile yolluyorlar, o zaman posta masrafı çok tutuyor.