Güzel hbr...
Printable View
Güzel hbr...
onu arkadaş daha net anlatır geldiğinde bana söylemesi sadece deişmiş olmasıydı
arkadaşlar ankarada herzaman internet bulamıyorum , ondan yazamadım kusurabakmayın , o en son yazdıım posttan sora çağırdılar muhasebeden:D , mazot filtresi diye bi parça varmış , ama benim düşündüğüm şekilde filtre biçiminde değil , arada üstündeki tuşla hava falan alıyodum.Onun içinde silindir tüp şeklindeki filtre parçası değişti , işçilik dahil 95 tuttu , o gün bu gündür hiçbi sıkıntı yok allaha şükür.Döner dönmez depoyu tamamen temizleyip yola devam.Mazot üzerine tamamen yenisi alınıp kaktı konmasına ramen bisürü siyah siyah pislikler vardı çünkü.Bidaha beylikdüzü migros arkası BP asla.Buraya yolunuz düşerse ve az yakıt varsa yolda kalacağını bilseniz bile almayın , gidin yürüyün bidonla başka yerden alın daha karlı çıkarsınız.
yau bu arızayı yapacak kadar nasıl doldurabiliosunuz o filtreyi aklım almıo..
ne bilim abi araba daha 65ooode , çok yüksek de değil km.Ama arabanın içinden çekilen numune mazotu da ben gördüm , siyah siyah şeyler yüzüyo içinde , rezillik...
,, plastikten pompa süzgeci gibi bişe yapyırmayı planlıyorum artık bozdum kafayı.mazotu koyduktan sora çıkarıcam o süzgeci pompanın ucundan , içinden çıkan pislikleride istasyon sahibine yediricem...
Hiç mazot filtresi değiştimi bu km ye kdr.
biz 45 te aldık abi , muhakkak değişmiştir , 55 te de bizdeyken bi bakım gördü , onda da değişmeyen filtre kalmamıştı ama başında durmadım o an , bu direk oda spreyi tüplerinin genişliğinde birazdaha uzun bi parçaydı.
tmm işte mazot filtresi o..
neyse ucuz atlattın..geçmiş olsun..