kıısa zamanda jantlarıın rengini deişştirmeyi planlııyorum aklıımda farklıı renkler var sizin fikirlerinizi almak istedim....farklıı renk fikri olan
sııyah beyaz kıırmıızıı füme bronze
![]()
siyah
beyaz
kıırmıızıı
bronze
sarıı
kıısa zamanda jantlarıın rengini deişştirmeyi planlııyorum aklıımda farklıı renkler var sizin fikirlerinizi almak istedim....farklıı renk fikri olan
sııyah beyaz kıırmıızıı füme bronze
![]()
www.honda-tech.com
mor
mavi
pembe
kirmizi
acik,koyu renk tonlari vs.vs.
- K -
________
Dr.Ecu
busene yeşşil mavıı bu renkler moda gııbıı artıık sııyah grıı tonlarıı kullanıılmııyor cokmavıı nasııl durur shop yapmak lazıım:S
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
bende ankette bronze olarak kullandım oyumu bu maviye broze yakısır bence![]()
modaya gore ilerliyosan o zmn aracin rat style' yap gokhanher sene jant boyasimi deisiceksin,.kendi modani yarratmayi dene
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
www.honda-tech.com
ankete gore sarı yazdım ama yaldız sarı bence guzel gıder dıye dusunuyrum ama zevkler ve renkler tartısılmaz
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Mavi turkuaz artık herneyse böyle duruyo
Bence beyaz olmalı ama inanılmaz yakışacaktır
Link'de araçlar Civic değil ama oldukça fazla renk seçeneği var faydalı olabilir.Bende şuan bu thread'a bakıyorum kış sonrası jant rengi seçimimi yapmak için
900+ mesaj var başım döndü renk körü oldum bakmaktan![]()
http://forums.nasioc.com/forums/show....php?t=1074197
Pembe olsun diyen Onur_K'ya gelsin buda
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)