memlekette emme bulamadım ama bi kanal buldum sanırım yurtdışından getiricem kısmetse...
Printable View
memlekette emme bulamadım ama bi kanal buldum sanırım yurtdışından getiricem kısmetse...
headers kıme yaptırıcam arkadaslar custom garage dan ses cıkmadı
ses çıkmadı derken?
murat nirdesin
ben cuma akşamdan 60 lık düz boruyu cektırıyorum ., cumartesı çatırtı yapcam :D:D ama headers için sağlıklı bi adres hala yok :(
ben rc taktığım için header yapacak adam aramadım.o nedenle malesef yer bilmiyorum ama bahsi geçen yerin işçiliği baya iyi :)
header yapmadan boru çekersen sonra boru ile oynamak gerekebilir. bence ya header a hiç girme. yada girdinmi önce onu hallet.
bahsi gecen yer hacım ? custom garage ?
headers yaptırıcak yer bulamadıgım için vaz geçiyorum şu hale bak yaa ... 406 olunca bole oluyor işte :(
Abi custom yaptırılamıyor mu? Bilgim yokta pek:o
hacım ben onlara danıştım ilgilenmedıler bende daha da bulaşmam ...
elbettekı yapılıyorda custom dert yaa revolt headers a kule gergısı ıle cai yaptırdım cai neysede oda tırt gerçi ama gergi çok dandik yaa soğudum açıkcası, headers işi yalan oldu kendıne guvenen ben bunu yaparım dıyen yok bı de topkapı da bı dostum var egsozcu adam hıç tavsıye etmıyo yanlış hesap yanlış işçilik olasılığı yuksek şansa bırakma değmez dedı duz boruyu cekelım otur gotuun uzerıne dedı bende artık tırstım neyse artık hayırlısı...
headers işi ıptal :( cat iptali ve 60 lık düz boruyu yaptırdım konu kapanabilir ilgilenen herkes tek tek teşekkür ederim
evt görüşleri alsaydık.
Hayırlı oLsun :D
arkadaşlar performansı bariz arttırdı, gürültüde çok tatlı Racing 406 diyim :D:D ama gece bı tekırdaga gıttım geldım sılencer falan hıkaye :D:D eşşeğe binen osuruguna katlanır hesabı o kadar olucak ;)
alttaki dynoda, emme manifoldu öncesi ve sonrası var. çip vs hiçbişey yok. emmeden önce çıkıldı. emmeden sonra tekrar çıkıldı.
gördüğün gbi üstlerde farkı hissedilir derecede.orjin manfold resmen aracı tılıyor.fikir verir.
http://img224.imageshack.us/img224/6151/img08751dj8.gif
harıkasın kanks 11 hp .... :)
modifiyenin ruhunda var bu iş kaan. yoksa al üfleme makineyi, yazdır çipi bas barı, oldu sana modifiye? piff...
yaşlanacaksın ki tadı çıksın :)
hayırlı olsun keyifli olmustur bayagı :)
eyvallah çok keyifli ama hevesim ugruna çok radikal bi karar aldım bugün :(
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...le-bisey/detay
göriim ;) zaten herturlu ıkı araba alıcam
abicim bı ıkı foto varmı agır kazası var mı makına nasıl kaç model km ne ??? ben onu turbolarım delı keremin pislik gıbı gazlarım :D:D
pm attım. fotoya gerek yok sana yakınım. Alibeyköy de görebilirsin istersen. Ben bunu alana kadar bakmadığım baktırmadığım si kalmadı ama yanına gidince hepsi çingene palamutu gibi sönmüş kalmış :D