arkadaşlar bi tane borla egsoz buldum almayı düşünüyorumda aracımda headers komple krom düz boru var sona borla deneyen hiç oldumu ses veya performans açısından görüşünüz varmı
ben saxo vts de kullanıyorum, modeli blowthorch olsa gerek.
remusda ss'de kullandım, bence borla en iyisi
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
borlanın performansı hakkında bı fıkrım yok ama sesi harıkaydı bı arkadasım 306 da kullanıyordu , ama VTI a DC yada HKS diyorum
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
bence dc...
walla birçok araçta uyguladık borla ama daha hiç honda da görmedim nasıl olur bilmiorum uyguladığımız araçların hiçbirinde bir şikayet almadık
borlada iiidir..ss te iidir yanlız borla cok böğürür resmenanırır yani ben sesini seviyorum.vti da güzel ses çıkar..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Apexi.......
distiribütörü yakın bir arkadaşım,bir ara satışınıda yaptım,mcs,corvette c5,vectra 1.6 c kasa,leon 1.8 t,clio 1.6 sport vs vs ilk aklıma gelenler bunlar hepsinden alakasız sesler aldık ama hepsinin seside gerçekten çok çok iyiydi o yüzden vti da da merak etmio değilim açıkçası
farklı egzost markaları kullanarak performan artışı beklemek biraz fantazi olur giriş çıkış 60mm olması yeterli bence markanın pekte önemi yok ses haricinde hks dc çakma otto felan hepsi aynı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)