Tekelcilik kötü tabi kullanıcı için:( Abi inş. bir an evvel çözersin
Printable View
inş. kardeşim saolasın
anlattığınız sorunun aynısı bendede var. biz araştırdık sorun bobinden gibi gözüküyo. bobin siparişi vericem. eğer o değilse enjektörlerden yüksek ihtimal. önce bobin. daha sonra enjektörler derim.
walla bobin denedik bobin değil gibi bişey değişmedi enjektörlere gelince ne olmuş olabilir ? birde sizdeki sıkıntıyı tam olarak anlatırsan sevinirim
VW parça numaralarında son "harf" tutmasa bile uyma ihtimali var. Ama son 3 "sayı" tutmuyorsa debimetrenin çalışması imkansız zaten.
Görkeme demiştim, sorun oksijen sensörüdür diye söyledi mi bilmiyorum. Eğer bilgisayardan değerler araç çalışırken okunabiliyorsa oksijen sensörünün voltajını bir gözlemleyin ne sinyal yolluyor. Soketini söküp deneyin birde.
walla osman mertler baktılardı debimetreye abi aynı dediler oksijen sensörüne gelince hata vermişti galiba silinmişti
konuyla pek alakası yok ama ne kadar yakıyor arabalarınız tüpte son zamanlarda taktırmayı bende düşünür oldum:beuj:
kardeş normalde 200 filan yakıyo ama tüp bencede bu arabaya girmemesi lazım ***** benzin fiyatları
tüpte baya iyimiş km de 500 yakmak koyuyo :) neyse konuyu dağıtmayım
bu tip stop etme olayları tekleme devirin düzensiz çalışması boğaz ve boğaz cevresındekı sensorlerden kaynaklanır çoğu zaman..tecrubeme dayanarak söyleyim daha once 206 gtim vardı o devirden cektıgımı bı allah bılır bı ben ısıkda stop etmeler 3-4 bınlere kendı kendıne gaz vermeler .. butun yetkililere sıyıra sıyıra bı hal olmustum ve hıc bırıde cakmadıgı ıcın ısten 1 sene cozemedıler sonra bende boğaz , rolantı duzen sensoru , o2 sensoru ( oksıjen ) bunları sıfırladım ip gibi oldu...fiatı bilmiyorum ama renoda ve pejoda açık filitre yanı kutu ıcı olmayan fılıtrelerın hepsi bu 2 sensoru bellı bır zaman sonra bozuyor.
Yaşadığın sıkıntı direk yazdığım seylerle alakalı olmayabılır ama şuna eminim o2 sensorun buyuk ıhtımal duzenlı calısmıyor.
Evet arkadaşlar bugün sorunumuz çözüldü lambda sensörü ve gaz tepkimesini ölçen sensör değişti hepinize yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim :icon_tup:
hyrlısı olsun...
hayırlı olsun ferhatcım dediğim gibi lambdayla başlayın dedim sana :) çok sevindim valla
belliydi oksijen sensoru oldugu :D gecmis olsun
Arkadaşlar çok teşekkürler Görkemim sana 3 kere teşekkür
hayırlı olsun ferhat abi alnımızın akıyla çıktık bu iştende :D
He walla mertim bunuda atlattık tabi bu arada emre ve sanada bi plaket hazırlıyacam ilyas abi mangal istiyoo onu da halledecezz
mangal fln bahane hgt iyi oldu ya gerisi teferruat :D
havalar düzelsin mangalımızı da yakarız...
her türlü yakarızz diyecem cepte parada kalmadı nasıl olacaksa :beuj: :icon_wack :icon13:
yakarız yakarız:icon_tup:
İlyass başkan biiziii mangala götürrr :D
gözün aydın ferhatım. şimdi senden mutlusu yoktur hehe :D
saol serdar kardeş ogün çok kötüydü araba o halde denedim yinede benim video çekildiğinden dahi haberim yoktu herşeye rağmen I LOVE YOU HGT :icon_tup:
kanka ona rağmen çok iyi yürüdü senin aracın maşallahı war . siteye koyarkende görkem le konuştuk koyak mı die sorun teşkil edermi etmez mi die. zaten biliorsun amacımız video deil yada geçti geçildi değil. amaç sohbet muhabbetti. Ayrıca sende o halde gelip sıktığın için çok tşk ederim. eğer bir kusurumuz olduysa affola kardeşim.
Ayıp ettin serdar kardeş sorun değil ben öle geçme geçilme konusunda egosu olan birisi değilim kusur musur demişsin ne kusuru kardeşim seni tanımak zevkti sohbet ettik kaynattık güzel geceydi önümüzdeki günlerde yine sıkarız nasıl olsa tabancamız var kurşunda alırız 95 oktan hemde :hahaha: