puhahah inanmışgibi yapalım ama almıyalım bune yau :D
Printable View
puhahah inanmışgibi yapalım ama almıyalım bune yau :D
ahaha abi ordan 1 kutu 15hp versene :D yakında markete düşer bildiğin kutulamışlar :D
Kpro out :icon13: FORCE MONSTER in :icon_tup: :hahaha::hahaha:
Şu alıntıyı bana izah edebilecek kişi varmı?
Alıntı:
Vites geçişlerini rahatlatıp serileştiriyor
Zamanında uyanık bi arkadasım denemişti bunu, hemen arıza lambası yakmıstı araba.. Güçte de herhangi bi degisim olmamıstı.. :D
Bu ürün için bir yorum yapamam. Ancak IAT sensörünün sinyallerini değiştirip ekstra güç almanız teorik olarak mümkün. ECU motora giren havanın kütlesini hesaplamak için IAT sensöründen gelen veriyi referans kabuıl eder. Eğer siz havayı gerçekte olandan daha soğuk gösterirseniz kütlesi artacağından yakıt tablosundaki AFR oranını tutturabilmek için benzini arttıracaktır. Bu da size daha iyi bir performans olarak geri döner. Arabanız closed loop ta çalışırken O2 sensöründen gelen veri ışığında bu benzini kısar, ancak open loop a geçtiğinizde trimler olmadığı için güç artışı olur arabanızda. Tabi 10hp 15 hp falan çok iddialı söylemler ancak 3-5 hp alabilmeniz mümkün. Ancak bunun için bu alete gerek yok. Bahsi geçen şey dirençten ibaret.
Zuahah. İlana bak nizama gel. Daha box'un çalışma mantığını bilmiyor sinyalmiş minyalmiş tassarrufmuş sallayıp duruyor. İlana bakmak da yeterli zaten. VolkWagon, Evolation, Çip falan filan
ihtiyacı olan 5k lık radyo podunu dayasın geçsin iat a 2 tl :) iyi bişey mi değil
bugün mugen sticker yapıştırdım 10 beygir güç ürettim yarında camlara film yaptırayım 15 beygirde ordan allaaaah bee jazz'ım ucacak artık.bunu yaptırdımmı 300 beygir olur herhalde :D
çok satar bu ürün :D:D:D
Hevesimiz kursağımızda kaldı valla :hahaha:
her seven kavuşamazmış :D :D :D
parklara mavi ampul taktım akşamları park halindeyken 15 hp :S
acaba ek tampon taksam kaç hp artar ?
açıkçası artık böyle asparagaz balon ürünlerle dalga geçilmesi beni sevindiriyor ,
demekki millet eskiye oranla çok daha bilgili - bilinçli .
arkadaşlar merruseninde dediği gibi ürün sadece ve sadece bir adet dirençten ibaret ,
direnç demek = 0.001 tl gibi birşey demek . maliyet olarak .
evet dediği gibi güç almak olası ama tabiki 3-5 hp belki o da !! araçtan araca değişir
ama zararlıdır ,
çünkü siz hava sıcaklığını değiştiriyorsunuz , beyin farklı zannederek farklı avans ve enjeksiyon süreleri kullanıyor, bu motorun uzun vadede zarar görmesine yol açabilir.
yani beyni kandırmak yerine ,
soğuk hava girişini sağlarsanız daha doğru olur ,
mesela tamponun altına hava girişi yeri ?
cold air intake kit ?
açık hava filtresi motorun sıcaklığını alıyorsa onun önlenmesi ?
vs vs gibi çalışmalar sonucunda zaten güç alınır .
Dizel olsa ben 50 lira verirdim HARAM BEYGİR SPEc :):)
Sattığı bildiğin resistör, herif IAT'a hava sensörü yazmış arkadaş. Bizim milletimiz kek olduğu için alıyorlar gerçi. Ayrıca her araç için demiş stock'da Turbo'lu araçlara nasıl takacak acaba çok merak ettim. eBay'ci amcalarda satıyordu onlar turbolu araçlara kesinlikle olmaz diyorlardı. Demekki TR'ye gelince oluyormuş. :D
Ayrıca eBay işini denemiştik 106 sapıtmıştı. :D :cool: Kötü anlamda.