sana tavsiyem arabayi deneme tahtasina cevirmemen...1 kere yap tam yap, motor 5000km gitsin diye ise baslarsan 5000de bir motor toplarsin..BC yaylar bence idare eder, ama valfler rezalet..kalite kontrol yok, bize bir musteri getirdi takin dedi, 2 valf egik cikti kutudan :( egzantriklerde crowerdan daha dusuk kaliteli, crower kullanan hondacilar bilir 5000de bir valf ayari lazim, ayrica lift azaliyor arac surekli guc kaybediyor...Yerlerine gittim bana 20dk mesafede, depo resmen, cnc tezgah yok, mallar cinden vs geliyor orda posetlenip kargolaniyor..Brian dahil 3 kisi calisiyor. 500m2 bir yer, koskoca BC demis bizim selcuk :hahaha:
supertech bence ferrea'ya cok iyi alternatif, ferrea mallari temin etmek coooook uzun suruyor..
Bu arada Tomei takliti bir marka hortladi cuma gunu,
http://tomiokaracing.com/
bu marka EDO performansin markasi, cin uretim, hepsi taklit.. MK shop bayisi olmus, zaten bir MK/EDO isbirligi soz konusu son aylarda, Tomei EDO'yu bayilikten atti, dolayisyla MK'da atildi. MKdan mal alanlar dikkat etsin, sahte mal gelebilir... benden soylemesi.....................:icon13: