beyler d serisine yapılan her mod haramdır nokta. bu kadar inatçı nalet motor yoktur heralde honda gurubunun en nazlı makinası d16a9 dur ..he ama beni usta yaptı ayrı :D yapılmazmı yapılır 300 hp yapıcan bırakıcan ötesi hikaye ...
Printable View
beyler d serisine yapılan her mod haramdır nokta. bu kadar inatçı nalet motor yoktur heralde honda gurubunun en nazlı makinası d16a9 dur ..he ama beni usta yaptı ayrı :D yapılmazmı yapılır 300 hp yapıcan bırakıcan ötesi hikaye ...
ben yine na d serrisi yapsam şunu yapardım
endyne rollerwave 78 mm piston
http://theoldone.com/components/pistons/index.html
darton mid
endyne high flow yağ pompası
crower endyne i beam kollar
jge engine emme manifoldu
supertech oversize subaplar
supertech yay şapka
portpolisli kapak
jge engine 60 mm gaz kelepeği
dc 4-1 headers
acl race yataklar
jge engine egzantrik
hondata veya aem veya başka beyin
cometic çelik conta
hondata emme contası
crx yağ soğutucu
yenilemiş ateşleme sistemi komple
komple egsoz sistemi
egzantriksiz ciyerle alirim diyosun :p
Boşa kürek çekmeyelim ilerde diye sordum:D
Arkadaşlar bendeki mantık.. D Serisi olacaksa Sohc vtec d15b/16 veya d16a9/zc `ye para atılacak.. atılan para da ya sadece bolt*on lara yönelik yada direk Turbo`ya yönelik olacak .. Koyu bir N/A ci taraftarı olmama ragmen "D" Serisi motorların Atmosferik doldurulmasını zarfiyat olarak görüyorum .. o bütçe ile "B" Serisi ne geçmek için kullanılırsa zemin hazırlanmış olur.. Stock motoru kafanız rahat kurcalamaksızın kullanırsınız ... kurcalaycaksanız da 160hp(b16a ki bolt on larla direk 190hp bulmak rahat) yada b18c(200hp den başlamak güzel olur ...)
Yanlış anlaşılmasın n/a dolduran D serisi arkadaşlara saygım sonsuz ama bu benim şahsi mentalitem ..