Doğru afedersin.
Printable View
amnyantla sararak manıfolt sıcaklıgını yukselteceksın soguma yapamadıgı ıcın buda bence kapagın sıcaklıgınıda yukseltır.benım ıcıme sınmıyor acıkcası.
bence amyant vs. sargısı ıle ugrasana kadar fılıtrenın borusunu bıraz soguk hava alacak yere uzatmaya ugras daha mantıklı.
performans almak ıcın ugrasıyosan fılıtreyı kaput altından uzak tutacaksın.
yada su tarz bı fılıtre kullanabılırsın
http://www.pipercross.net/fastroad/i...ross-viper.jpg
ıyı bır yazılım fıltre egzoz 48 yada 51 krom duz boru ayna mahrutı yada 1.2 sanzıman kapak taslama clıo rs manıfold( flansla uyar ) clıo rs gaz kelebegı tatmın edıcı kıvama getırır dıye dusunuyorum =)
aynen katılıyorum...
çünkü filtreyi cai yapsanda sonuçta filtreden gelen soğuk havada olsa gaz kelebeğinin giriş yeri tam manifoldun üstünde bu sebebten boru kelebek giriş kısmı ısınıyor.
hee belki şöyle bişey olabilir.bu tabi benim düşüncem.
manifoldu sarmadan manifoldla filtre borusu arasına uygun bi malzemeden ısı kalkanı misali bi parça araya monte edilerek borunun fazla ısınması engellenebilir.
ama tabi denemek lazım.bide tabiki yer olarak müsait olması
benim düşüncem hava filitresi borusunu güneş enerjilerinde kullanılan borulara sardıkları izocam ile sarsak nasıl olur clio için ben bu işlemi 106 gti yapmıştım saglıklı olmuştu acaba clioda nasıl olur yapan yarmı
benim düşüncelerim simoto carbon filitre alıp borusunu sarıp kapalı filitre kullanma yönündeyim cilo için.. nasıl olurr
sarma konusunda değişik materyaller mevcut.ama ne istediğin önemli performans için ok
ama ses istiyosan diğer arkadaşlarında önerdiği gibi clio rs kelebeği montajlamak gerekli
bu modifikasyonlar megane coupe 1.6 16vlar içinde geçerli mi?
filtre egzos yazılım cai kapak traş zart zurt :) bunlar sadece kendi aralarında seni bir adım öne çıkarır abi clio sportlar içinde giderli olursun bunlara ek dereceli egz takıp silindir kapağını emme egzos portları polisajlı olursa sonra dediğin işlemleri rs gaz kelebek vs vs yaparsan üstüne bişeyler katarsın..güç isteniyorsa tabular yıkılmalı yürümez diye bişi yoktur.
Hort...
Elektronik kelebekli k4m'e clio182 kebeleği alayım diyorum ebaydan 40 pound'a..Ama galiba tellilerde olduğu gibi cuk diye uymuyor.Kelebek mekanizmaları ters yerde.Fiş girişleri değişik kablo kısa kalırmı sorunu var.Al tak kullan şeklinde olabirse alma niyetim var.Var mı fikri olan?
telli k4m lere flanşla uyuyor 172 gaz kelebeği sanada uyar flanş yaptırırsan 182 kelebek...
MeganeII kelebeği ile çok benzer clio182 kelebeği..Ankara'ya dönünce bi deneme yapıcam bakalım..
Bu arada sizin araç satılık değilmiydi..Bi arakdaşım ciddi niyetliydi ben yönlendirdim son gün vazgeçtiniz satmaktan..Şimdi ilanınıza baktım tekrar aktif..Satmaya varmı niyetiniz?
Ne kadar icim elvermesede saticam evet.Ilani kaldirma sebebim Symbol fiyatina almak isteyenlerden,10 Binim var nolur yardim edin diyenlerden biktigim icin kaldirmistim.Cevremden de yogun baski altindayim satmamam icin.Suan belirsizlik icinde oldugum icin istedigim fiyati verene hayirli olsun diycem.