bir depo ile uzun yolda sakin kullanımda 520 km falan gidiyorum..şehir içinde karışık kullanımda 400-450 km arası değişiyor..arabası çok yakan arkadaşlar oksijen sensörlerini kontrol etsin sensörü yenileyince azda olsa yakıtta fark ediyor.
Printable View
bir depo ile uzun yolda sakin kullanımda 520 km falan gidiyorum..şehir içinde karışık kullanımda 400-450 km arası değişiyor..arabası çok yakan arkadaşlar oksijen sensörlerini kontrol etsin sensörü yenileyince azda olsa yakıtta fark ediyor.
piston eksoz emme kapak egzantrik beyin cold air
500-550 km şehir içi 750 - 800 km uzun
280 -310 kuruş şehir içi - 200 - 220 kuruş uzun
benim araç 20tl benzinle 80 km yol yapıyor basarsam 65km yol yapıyor
Sehir içinde 8 litre??Hemde bazen sıkan arkadaşlar varmış:D Eğer doğruysa valla bayılıyorum japona:D
herkes biliyor beni ben gezmeyi severim km umrumda değil açıkcası aracım bu kadar yakıyor dediğimde herkes bana gülüyor ama istanbuldan gelirken baktık ciddi anlamda 80 90 la gittiğim de oldu bi ara 200 210 ları görüp sürekli sıktığımda oldu ortalama 0.368 krş yakmıştı :)
benzin fiyatları böle giderse yakında bizim arabalar km 1 tl yakıcak..shell de çalışan bi akrabam var benzinin giriş fiyatı 0.390 mı 0.400 mü dedi tam hatırlamıyorum yuh dedim bu kadar olmaz yaa.. ben 30 tl ye 110 km yaptım ara sırada sıktım... aemv2-itr egzantirkler-60lık düz boru sonda ss magnum..
full depo ile şehir içi + gazlama 400-450 km ler yapıyorum bende,şehirdışı 90 km sabit hızla 600 km fln yapıyor...araca tork artışı geldikçe yakıt sarfiyatıda düşer,paramız yakıta gideceğine parçalara gitsin,bu mantıkla dolduralım vtec leri :p :D
araçlar aslında az yakıyor ama benzin 4 tl ye dayanmış o yüzden sonuçlar böyle çıkıyor
konuyu dağıtmak gibi olmasın ama vtı ların depoları kaç litre ben 1.4 le bir depoda 310 km yaptığım oldu bir depo 140 tl full şehir içi en ii kullanımda bir depoyla 400 420 km arası değişiyor.. Bence araçlarımız fazla yakıyor diye üzülmeyin :)
VTI deposu 45 litre , diğerlerininde öyle olması lazım d serisi 1,6 1,4 yani.