maşşallah valla çok iyi değer :icon_tup:
Printable View
9cr 1.8lt - ortalama 35krş yakıyorum karışık kullanımda, uzun yolda 25kr lara iniyor :)
Arkadaşlar Vtec Motor olupta Egzantrik Egzoz Chip ve Headers gibi modifikasyonlar ile 350krş altı tüketim bence hayal gibi geliyor :beuj:
Benim integra ile Vtec açmadan 1 depo ile 480km gittim araç silkelemeye başladı daha sonra gittim benzin aldım çünkü integralarda benzin ışığı yanmama hastalığı var:o
keyfi büyük bi araç ama fazla yakıyor bee :D keseye zarar.. keşke zamanında şu ibiza tdiların sıfırları ucuk rakamlar olmasaydı da şimdilerde bi sürü bulabilseydik piyasada :) 130 kmde sabitleyiciye aldıgımda aracı 340 km yolu 55 TL eurodizelle geçebiliyorum.. yani 16-17 kuruş civarlarında bişey yakıyorum :D ama yeri geliyo 20 liralık mazotu 60-65 kmde bitirdigi de oluyo rollinglere falan cıkınca :) ama az yakıp vtidan biraz iyi gitmekte süper bi duygu :D
1 depo ile 470 km gidiyordum :(
Ben değerlerimden eminim ve mutluyum kardeşlerim vti bu yakıcak canı sağolsun..
Yok olmaz yapamaz diyen arkadaşlarıda beklerim.
100 tl benzinle şehirdışı 5.vites sabit 3000 rpm 430 km. filitre kiti 51 mm düzboru magnum ss son susturucu oem hıdırla.
şehir içi 20 tl benzinle sıkmazsam 60-65 km sıkarsam 50'de buff :)
aracımın yakıtından çok memnunum.sıkmadığım zaman eski aracımla aynı yakıyor maşallah :)
Performans - yakıt orantısı var tabi :):):)
peki genel olarak vtılar vtec acılmadıgı taktırde 300 350 mı yakıyor arkadaslar genelin böyle sanırım
araçta kat iptali,short ram kit,cat back,vafc2,4-1 headers var.
30 tl 95 oktan ile 90 km.%25 civarı vtec açık.
böyle değildi de carbon cleanden sonra böyle oldu.
ben cai yi söküp orijinal filtresini taktım geçen hafta, belki de psikolojik ama daha az yaktığını hissediyorum ; henüz ölçme fırsatım olmadı.
sanırım artık ölçmem , satılık arabayı fulleyecek halim yok
:)