gti devirlenmesinde problemim var 140binde araç gaz tepkisi dizel gibi gazı tokatladıgımda bas çek yapıorum devir sonradan artıo inior. yawaş. normal bi benzinli motor gibi deil bunun nedeni nedir neyden kaynaklanır
gti devirlenmesinde problemim var 140binde araç gaz tepkisi dizel gibi gazı tokatladıgımda bas çek yapıorum devir sonradan artıo inior. yawaş. normal bi benzinli motor gibi deil bunun nedeni nedir neyden kaynaklanır
gaz kelebeğini kontrol ettir önce
açtık söktük kurumları temizledik
yakıt az geliyor filan da olabilir olcay bi noktadan sonra kesiklik yapıyor filan olabilir.
sanmıorum benzin yetiştiremiorum basmadıgım halde trigerin son zamanları diye başka neyden kaynaklanır ki
gaza basıp kasılıyorsa kısa bir süre sonra bir anda hızlanır gibi olup gene tıkanıyorsa.. avans ayarın bozuktur....
o zmn avansla ilgli problem :s
gti motorda avans ecu tarafandan ayarlanır 106 206 306 hangisi araç
powered by MRÇ garage ekotech
mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS
Olcay olayı biraz daha açar mısn kanka tam olarak.Ben anlamadım ne oluyor
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
araç 206 gti.
olay ise duruyrum rolantıde araç boşta gaza bi bas çek yapıorum hani filtre sesi duymak için basılırsa fıtıs yapar o şekil. ben basıp çekiorum devir ondan sonra yukselip inio
filtreden sonra mı oldu ??
her türlü aynı
akışmetrende falan problem olabilir sonra benzin pompana baktır egr yi temizlet aklıma gelenleri sayıyorum sen elearaba yattıysa kurum bağlamıştır bi carbon clear yaptır her ihtimali ele Bora.Fuat ne dedi
fuat daha ona yogunlaşmadı yarın mecbur yogunlaşcak ama onun da aklına herhangi bişey gelmedi şimdlk
siyah duman atıyormupeki gaz verdiğinde yeşil müşür var yanda ondn yapar oksijen sondasından yapabilir egr yapabilir en son artık sente ayarlarına bakmak gerekebilir sırasıyla takip yapmak lazım