Motor elime ulaşsın testi yapar olması gereken değerler ile karşılaştırırım çok temizmiş bir sene önce revizyon görmüş diye aldım motoru bakalım ne çıkacak.
Printable View
Motor elime ulaşsın testi yapar olması gereken değerler ile karşılaştırırım çok temizmiş bir sene önce revizyon görmüş diye aldım motoru bakalım ne çıkacak.
Ben senin yerinde olsam onunla değil 2.0 Zetecle falan uğraşırdım. Hiçdeğilse her parçası var..
Mertol abi enjeksiyon lu bir motor beni her konuda aşıyor bende çok istiyorum aslında şu karburatör illetinden kurtulmayı ancak memlekette ne doğru dürüst usta var nede teknik bilgiye sahip insan.Diğer yandan enjeksiyon elektroniğinden bende zerre kadar anlamıyorum bu tip eski motorların en azından belini bükebiliyorum kimseye muhtaç olmadan kendi işimi görebiliyorum yani bulunduğum şehirin imkanları için yine en iyi motorlar eski tip motorlar diğer türlü dertsiz başıma dert alacağım biliyorum ayrıca elektroniği ile birlikte enjeksiyonlu bir motor alayım dersen nerden baksan üç aşağı beş yukarı 3000 tl ye patlıyor ya parasını hadi geçiyorum ne eder eder bir şekilde ayarlarım ama dediğim gibi diğer konular korkutuyor beni.