(Dikkat!! (ATTENTION!!!(BRE PASAKO!(EL HAMDIYE!!))) Bu konuda çok sayıda Kendi Dükkanımızın Reklamı, Sanal ve göze batarcasına yapılmaktadır. Bu durum sebebiyle ruhsal ve psikolojik bozuklar yaşanması olası olan forum üyelernin psikolojik destek altında konuyu okumaları TCK’nın ve TSK’nın birde Karayollarının 14. Bendinin 4. Fıkrasının 3. Öyküsünün 4. Paragrafında ufaktan değinilmiştir. Bu bir yasal uyarıdır)
Öncelikli olarak herkese merhabalar. Sizlerle yeniden bir du iy yorself konusunda daha yazmaktan acaip bir mutluluk duyuyorum. Sevgili TT üyeleri bu sefer ne yaptın? Diye heyecanlı bir merak ve endişe içinde olduğunuzu varsayarak ve alttaki fotoları görmediğinizi düşünerek acıklıyorum.
Bildiğiniz gibi kendi aracımın motor sebebiyle uzun zamandır yatmakta. O yüzden saracak araba arayışı içerisindeydim. Kısa solukluda olsa kemalcanın tamponlarını boyadıktan sonra dedim ki biz, bu boku yediysek ve tadı hoşumuza gidip, damağımızda ufak susam parçaları kaldıysa bunun devamını getirmeliyiz. Ortağım (kadirsa) ve ben CRX’imizin orjinalliğe dönüş yolculuğunun ilk adımını atmaya karar verdik.
Araç ilk alındığında aşağıdaki gibi dönemin modifiyesine uygun bir tarza bürünmüş bir haldeydi
Sonrasında Cadde Boya Koruma Merkezinin fedakar calısanı , müdavimi ben elime aldığım ince uclu uzun saplı tornavidamla kapıların çıtalarını başladım cıkarmaya (melodik devrik cümle)
![]()