konuyla alakasız ama bu videodaki müziğin adı neydi :D
Printable View
The Prodigy - Firestarter
http://www.youtube.com/watch?v=wmin5WkOuPw imiş...
Yinede prodigy olduğunu öğrenmem yetti tşkler...
valla feci keyifli bişi olmuş şaka gibi ya yaparsan böle birseyi feci olur :)
çok zevkli olurdu beeee olsa...
abi imkan var sonuçta koyacak motor hazır carting var boş araç oda var sadece proje çizmek lazım snırım
Valla süper olur dehşet olur manyak yanlar bu ama kartların temel problemi yolda sekmeleri yoltutuşları güzel ama çok sekiyorlar birde benim bindiğim kartlar durmuyordu :D
birde 90 kilo ağır geldim sanırım :D
Çok feci yanlar bunlar he :D
hacı sen yap bu aracı ferrarı kampanyası gıbı tur attırırsın :D Birim
valla yapta videolarını izleyelim bizde güzel olur
Bayıldım ya videolara cok iyimiş, inş en kısa surede yapıcak birisini bulabilirsiniz
ank.da gimattaki aries karting pistinde yapıldı bitane 750cclik onlarla irtibata gecersen yardımcı olurlar...
Cok fena olur valla ne yol dayanir nede pist :) yanla yanlayabildiğin kadar muştu abi varsa zaten işin içinde eray abide vardir ki yanlamak kacinilmaz olur eyvah diyorum ben :D
bi ara bizde cok dusunmustuk Umut hatta baslangic olarak scooter motoru aldik fln bence bi tane 126 bis bul 750 cc de oturtunmu tek teker giden valla bi kactane resim vardi bende ornek bulursam yollayim sana;)
ya muştu ve sanayierayı bekliyorum çizsinler bişi yapacız işte :D
Eğer İzmir'de olsaydın cidden yardım etmek isterdim. Bundan 6 ay önce Derbi GP1 250 makinasını, arkadaşımın honda 4 hp lik makinalı kartinginin üzerine swapladım :) Elimdeki makina 250cc 4 zamanlı 22hp. Çok keyifli oldu gerçekten. CVT sistemini kartinge oturttum, ama tabiiki race makinasında 6 ileri şanzımanı koyucaz ve o şanzımanı nasıl kontrol edeceğiz gerçekten zor :)
Sequential şanzıman uydurmak gerek sanırım kullanım kolaylığı için. Şimdiden kolay gelsin :)
ya il problem değil yaparım diyenlerle varım projeye aslında şanzıman olayındada bnm aklıma bişi geliyor adamın biri facede görmüştüm şahine bile otomatik şanzıman yapmış sadece kolu ileri geri itiyorsun onu buna uygulayamaz mıyız ki