Oldum olucak radyo kontrollu yapalım bütün arabaları
Beledihyeden sürekli bizi kontrol etsinler hiç kaza da olmaz bir kaç kişi RC oynuyormuş gibi ne dersin ?
Printable View
Oldum olucak radyo kontrollu yapalım bütün arabaları
Beledihyeden sürekli bizi kontrol etsinler hiç kaza da olmaz bir kaç kişi RC oynuyormuş gibi ne dersin ?
Yanlış anlama ben lisedeyken cok daha anormal hayaller kuruyodum, seninki cok basit kalır yanında.Ve ne farkettim biliyomusun araştırdıkca , yurtdısında bunu cook yılllar once muhendisler uygulamalarını yapıp denemelerini yapıyolarmış.Birşeyin bulunması uygulanabilirligine baglı birazda.Fikri buldun hop tamam uygulama ile olmuyor.Hala aklıma birşeyler geldiginde arastiriyorum gercekten detaylı arastırdıgımda onun ustundede calısılmıs.İnternet ve ingilizcen yeterli seviyede olursa anlarsın durumu.Araştırman lazım herseyden once.
burda kartıng aracında var bu sıstem kaza olunca mudahale edıyolar ulan adam kaza yapmış benı kesıyo tam yanlıycam vırajda kesiyo ne sövüyodum herife 2 kere gittim bidaha gitmedim
özet: bu sistem turkıyede tutmaz :D
çook iyi düşünülmesi gereken bir proje kolay gelsin. hata payı yok.peki sen bunu bir araçta uygulayabilecek seviyeye gelebildin mi? var mı böyle bir çalışman ?
retarderle bunun ne alakası var onu anlamadım? araştırdınmı retardarın nasıl bişey olduğunu içerde bi kol var çek bırak öylemi :D
Teoride Kurduğum bir sistem, ve bazı şeyler yerine oturmamış olabilir, Bazı şeyler Tutarsızlıkta gösterebilir.Benim istediğim siz bana neden olmayacak ne gibi sorunlar ortaya çıkacak yazın.Bende Hata payını en aza indirgemek için çalışayım.Teoride çalışmadıktan sonra uygulamanın hiç bir anlamı yok.
Ya zaten olmadı, bu projeyi Bilim yarışmalarında Okulumuz adına kullanacağım :)
Aslında Bu konuyu buraya koymakta biraz abes oldu sanki Modifiye,Hız Tutkunu Abilerimize, Yavaşlatıcı bir sistemi tanıtıp anlatıyorum :D