sen taktın mı power fc yı kablo hala satılık :D:D haberın ola sekerım
Printable View
taktım yavrum , ama taktığımın ertesi günü mısıra döndüm biliyosun :D
kabloyu alim almasına da çok istiyosun highkick :D
arkadas niye siliyosnuz yazıyı.hani tesekkur butonu vardıda bizmi basmadık sanki projeye yorum yapmısız gibi bide bu cıktı basımıza yazı silmeler
bence Cüneyt abininde dediği gibi ilerisi için biraz fazla para ver ama kaliteli ve işlemselliği daha profesyonel bir beyin almanda yarar var. eğer ayar işini çözebileceğini düşünüyorsan apexi power fc de alabilirsin
power fc , ayar öğrenebilmek için belkide en kötü beyin .. sebebine gelince;
içine map , ya commander dan atılacak , yada datalogger alınıp atılacak .
commander adamı kör eder ,uğraşmaktan bi süre sonra illalla ettirir tüm haritayı ayarlamak için.
data logger ın da 700 tl den aşşağıya fiyatı yok , zira onunda kullanıcı arayüzü pek kolay değil.
abi yanlış anlama sana terslik olsun diye yazmadım
abartmıyorum ama Ankarada bi arkadaşımız bunun bütün detaylarını bildiği için bu güne kadar birçok gc8 de Apexi pfc kullandı, kullandık...
dediğim gibi eğer ayarlayacak birini bulursan diye Apexi dedim ama Efenin dediğine katılıyorum ayarı zordur ve araçdan soğutur devirsiz çalışmasından fln sıkılırsın ama iş ayara bakar ;)
Subaru icin ems onerilerim,
Motec cok iyi ama oldukca pahali
Haltech fiyat faydada cok iyi
Hydra cok iyi
Simtek cok iyi, subaru icin tasarlandigi icin cok islevsel.
Apexi mafli oludugu icin ben tercih etmiyorum.
Hydra yi sakin ucuzuna kacip amerikadan almayin calismaz sizin aracinizda, ingiltereden almaniz lazim. Bircok ornegi var bu dedigimin ucuza amerikadan temin eden arkadaslarin getirdigi hicbir hydra calismadi.
Baska alternatiflerde var ama bence bunlar yeterli.
Vf35 icin emsye cok gerek yok ama bence eski usul sorunsuz yurur.
Abi piggyback de kalma... sonra satıp alıcam diye uğraşırsın. Standalone bir şeyler bak..
walbro pompa, fcd belki regulator. forged motorla cok uzun sure bu sekilde yuruyen gc8 ler biliyorum, bakimli stock motorla bile cok gordum sikintisiz yuruyen.
Korhan ustat bnde tüm hepsi var, cosworth 12 lik yağ pompasıda var. Araç stok orjinal parçalarla toplanık. Peki vf35 ve sti cooler yanında ayar için ne önerirsin. Yada en basit şekilde yürümü dersin?
Afr ile bak fakir kalmadigi yere kadar direk yuru derim ben vf35 de sorun yasamazsin normal sartlarda.
ben td05 16g ıle stok ecu ıle 1.4 lerde sorunsuz yuruyorum ems almana gerek yok alabılıosan dogbox al
dogbox değil, 2005 modelllerin dişlisinle değiştiriyorum. Yurt dışındaki forumlardada yer aldığına göre bunlar daha özenli malzemeden üretilmiş. Zaten stok olarakta 245 hp olduklarından bana daha uygun olacaklarını düşündüm. Diş sayılarını çaplarını herşeyi karşılaştırdım aynı bu arada gc8 le. Yalnız ayar gerektirmeden bu denli yürüyebilmesi ilginç geldi bana. İlk bende bu şekilde deneyeceğim, sizlerin tecrübesi doğrultusunda.
ben zamanında motorum stok iken vf34 turbo ile safc fcd evc gibi eskı düzenle 1,41 cont gidebiliyodum ve hiç bi sorunum yoktu FMİÇ de kullanıodum..bence sende böle bi düzen devam et ama korhanın dediği gibi afr yı kontrol et sürekli göz onunde olsun sorunsuz gidersin..
benım aracımda fmıc var hks headers up pipe down pipe 76 ara borular son susturucu hks hı pover sti debrıyaj td0516g turbo eagle kol wıseco pıston cosworth yag pompası 1.4 de muthıs otesı yuruyo oem beyın ıle afr duzgun egt duzgun warlbr benzın pompasıda var tabı 1.9 stroklu 30r lı aem ems lı 1.2 basan turbo vtecle rolıng yapıyoruz 2 de 5 te 260 dıyorum 3 boy arkamda cok cok tatmın edıcı ama dogbox da var tabı benım aracımda komple 2005 wrx sanzımanı var dogbox yokken 2 kere kırdım ama tahmınımce 360 380 hp lerde ne yap et sanzıman al derım