Sattığın arabanın arkasından bu şekilde konuşan biri ile bu saatten sonra alışveriş yapacakların bi kez daha düşünmesi gerekir !
Printable View
Sattığım arabalar ile ilgili yapılacak bi şey olduğunda yeni sahipleri beni arar, debriyaj lastik vs vs.
Ama bu yapılan çok ayıp bi durum ...
atladığını nasıl anlayacaksınız sentenin?
krank sensörü olabilir
sattığım arabada böyle bir sorun yoktu....
GC8'deki bu saçma yokuş muhabbetinden ötürü sente sorunu yaşamadığım için mutluyum sadece....
Anlamadan yorum yazmak bu olsa gerek.
Uğur yamak yarın bir gün belki benden malzeme filan almak istersen hani belki tr de bir tek bende filan çıkar allahın işi bu asıl sen boş yere çaba sarf etme...
Merak etme Yiğit, dünyadaki son malzeme sende dahi olsa arabamı yatırırım yine böyle konuşan biriyle alışveriş yapmam ...
semih okada için detay bekliyorum,
Semih bana kizar simdi, ama okada bobine ne gerek var? Mis gibi coil on plug 96 modeller, takin sti bobinini gecin. 1-2 degismesi gereken yer var, korhan bilir, bizi aydinlatir gorurse, veya ben yarin hakan abiye sorar yazarim buraya.
Yigit-y sana gelince, guzel kardesim biraz buyu yahu. Bazen 17 yasinda cocuk gibi yaziyorsun. Yok dunyanin en son parcasi bende olurmus falan. Bu dunya kanuni suleyman'a kalmadi, sana hic kalmaz. Sen daha subaruyu takimyildiz sanarken biz setup yapiyorduk arabalara, alimallah parca sikintisi yasayan olursa her turlu yardim ederiz.
Okadalar 1500-2000 civariydi yanlis hatirlamiyorsam.
400 beygire kadar aftermarket ateslemeye gerek yok. Oem is the best, yani orjinal alin takin. Bir de cikma atesleme bobini , kablosu vs. olmaz her zaman gidin sifirini alin. 10-15000 volt ile calisiyor atesleme sistemi...
abi bunu banamı yazıdın anlaıadım ama :D ilk ben taktım tr sti oem bobın var suanda bende 2 hafta ugrastım en son cektık dukkana babamla beraber yaptık taktık korhan abının tavsıye ettıgı konuda olmayan seyler var onlarıda akın kardesım var ona tarıf ettım 2 tane var sanırım suanda ıstanbulda kullanan gayette memnunuz
okada sorunca okada için cevapladım başka bi niyetim yoktu:) gerekli olup olmadığı tartışılır tabiiki, yüksek fiyatlara fiyat performans oranı düşükse gerekli olmayabilir ama okada yazınca kullanan olduğunu söyledim o yüzden
ej20/25 değilde başka bir motorda vardı okada bildiğim kadarıyla çok sorun çıkarmadı güçlü bir motordu, bazen sadece okada vs gibi bobinde yetmiyor maalesef iyi bir amfi gerekiyor başarısız olursa bu yüzden belki olabilir ama istediğiniz güçlerde sorun çıkaracağını sanmıyorum ama tabiiki farklı çözümler varsa onlarada bakılabilir sti olabilir ls serisi olabilir bazı diğer bobinler var onlar olabliir illa okada olacak diye bir şey yok tabiiki:)
Sente atlamış arkadaşlar. Yerine getirdik ama bobinleri söküp kontrol etmiştik. sanırım sırlamalarını yanlış taktık. araba yine çalışmadı. karıştırmış olabileceğim bobin sıralamalarının nasıl olduğunu bilen varmı ?
çok mu atlamış ka. diş?