s.a abiler formda yeniyim konuyu nereye acacağımı bilemedim 98 civic hb aracımda 5cm yay var ön jantlarım 195-50-15 sorunsuz kullanıyorum arkaları 205-50-16 yapıcam acaba 205 genişlikten dolayı sürtme vs yaparmı yardımlarınızı bekliyorum
s.a abiler formda yeniyim konuyu nereye acacağımı bilemedim 98 civic hb aracımda 5cm yay var ön jantlarım 195-50-15 sorunsuz kullanıyorum arkaları 205-50-16 yapıcam acaba 205 genişlikten dolayı sürtme vs yaparmı yardımlarınızı bekliyorum
hııım ilginden dolayı teşekkürederim ya benim sorunum aracımda 5cm yay olmasına ragmen arka tarafta lastik ve çamurluk arasında baya bir boşluk var bende arka jantları 16 yapmaya karar verdim forumdan bir arkadaşda 16 spoom varmış o benim 15 leri öne bende onun 16 ları arkaya takıcam onun lastik ölçüleri 205-50-16 peki birde bu ölçülerde e30 lar gibi çamurluğun dışına taşmaz dimi ..
Yok cnm daha nelerben 215 kullanıyorum ve 17 jant yine taşmıyor
senin o E30 larda dışa taşma dediğin ofsetli jantlarda ET'si fazla olan jantlarda olursende öyle birşey olmaz dışa taşmaz ama 5cm'lik yayda hala nasıl boşluk oluyor anlamış değilim bence o yaylar 5cm'lik değildir çünkü 5cm'lik yaylar ile araç baya bi alçalıyor
![]()
Editarkaları yapıcaksan sorun olmaz ama önlerde sürtme olur
![]()
Yanlış okumuşum konuyu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)