MuratGürakan Nickli Üyeden Alıntı
Bu konu ne kadr uzadı,, kendi aranızda tartışıyorsunuz,, bz bunları okumak zorundamıyız tarzı yazılar yazan arkadaşlar,,, bu forumun yöneticileri vardır, eğer uyarı konu kapatma gereksiz mesajlara mudahale gibi şeyleri onlar yaparlar.. O sebeple bu tarz yazılar yazarak tartışmaya meyil vermeyelim bence...
----
@Onur:
Onur bence tutumun yanlış.. Yazdıklarında kötüleme yok diyorsun ama ilk okuyuştada nedense o anlaşılıyor gayet objektif bir bakış açısı.. 5 ay subap eğik gezdin sana yapma etme dedik o sırada illaki ekstra sıkıntılara sebep olabilecek etkiler yarattın aracında. O aracın standart hali bile chipli bi tsi kadar giderdiki, servisten sonra stok halim bile çok daha iyiydi diyorsun demekki kalıcı yada başka noktalara hasarı çoktan vermişsin burdan ben bunu anlıyorum.. Stok halin eski stok halinden kötüyse, chipli halininde eski chipli halinden kötü olması gayet normal değilmi?? Birde senin muattapın yani iş yaptırdığın insan Erhan. Barbaros değil.. Senin bütün kahrını erhan çekiyor bi sıkıntın oldumu erhan koşuyor gerektiğinde mudahale ediyor.. ama iş bittikten sonra erhan arabanın canını alıyor, barbaros abim yazılımımı yapıyor gibi sanki kişiler değişikmiş gibi yorumlar bilmiyorum bana etik gelmedi. BEnce hoş değil sen bilirsin nasıl konuşursan konuş tabi senin bilceğin durumdur ancak yanlışsın bana göre.
--------
Bende şimdiye kadarki bütün araçlarımı erhana yaptırdım. Ansızın alıp istanbula gidiyoruz ben dyno üstünde yazılım istiyorum dedim işini gücünü bıraktı geldi, olmadı bu yazılım dedim birdaha yazdı her türlü kahrıda çekti taki ben mutlu olana kadar... Aynı şeylerin onurun aracınada yapıldığını bizzat ikisinide tanıdığım içinde biliyorum bu arada.
--------Ancak memnunmusunuz derseniz,, ben aracı kır dedim ne basınç geliyorsa gelsin, ne kadar yüklüosak yükleyelim dedim turboyuda büyüttük ona rağmen kıramadı :D ondan kararsızım :D