Aem in yeni çıkarttıgı methanol kitlerindeki siyah uçların içinde bir sibop varmış bende bunu bugun öğrendim nasılmı ?
Herzamanki gibi jetlerini söküp filitrelerini temizlemek için iki Memeyi de söktüm
bende 1 tane eski tip gri kalın olandan 1 tanede yeni tip siyah olandan çift meme var
filitrelerini temizledikten sonra içlerine şöle ışıkta baktım birde ne göreyim siyah olanın arkası görünmüyor aslında güzel birşey methanolun geri gitmesini önlüyor ama ya bozulmuşsa ....
neyse arka tarafından bir üfleyeyim dedim baktım tık yok hiç hava gecmiyor sibopta olsa havanın geçmesi ama arkasından üfleyinde geçmemesi gerekir
söktüm bit bir sistem oring koymuşlar bir yumuşak yay plastik bir gövde
fakat yagsız ve temizleyici bir madde olan methanol gectiginden nasıl olmuşsa oring geri kaçmış ve içinde sıkışmış
bir tornavida yardımı ile onu dışarı cıkarttım ve düzgün çalışır hale geldi ama ya gene aynı şeyi yaparda tıkanırsa diye düşündüm ve onu söktüm eski tip gibi yapmaya karar verdim
sizler sökün diye söylemiyorum ama yeni tip memesi olanlar kontrol etsinler aynısı sizinde başınıza gelmiş ve methanolunuz içeriye gitmiyor olabilir
![]()