Araca açık filtre alıcam yanlız giriş kaç mm hiç bir fikrim yokaraç : 2.0 xs ve 1.6 xs 2 tane alıcaz.bilen arkadaşlar yazarsa minnettar kalıcaz saygılar.
![]()
Araca açık filtre alıcam yanlız giriş kaç mm hiç bir fikrim yokaraç : 2.0 xs ve 1.6 xs 2 tane alıcaz.bilen arkadaşlar yazarsa minnettar kalıcaz saygılar.
![]()
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
koca forum kimse bilmiyomu yoksa üşeniyomubekliyorum beyler ayıptır
![]()
Yüce F.U
76 77 mm olabilir tam birşey diyemicem fakat kit şeklinde almadğınız sürece yazın güç kaybı yaşarsınız.Kit olarak da simotanın güzel kitleri var hem 1.6 hem 2.0 için bakabilirsiniz![]()
simota kitlere bakıyorum ancak yani degermi o paraya bilemiyorum kulanan arkadaş varmı bu carbon simota kitlerden acaba ve yani artısı ne olur 3-4 hp olurmu teşekkür ederim barış cevabın için
Yüce F.U
tam 70mm .........
Sanmam 3-4 hp çok zor.İyi soğuk alırsa ses güzelleşir birazda belki canlanma söz konusu ama dediğim gibi sıcak çekmicek.Fiyatları biraz pahalı evet.Kullanan varsa yardımcı olur ,,rica ederim ne demek![]()
hazır filtre kitlerine para vermenizi önermiyorum bende 206 gti sahibiyim yakın zamanda fikrimi açıklıcam zaten bence az sabredin sizde filtre almakta içinize sinmesi için söylüyorum
şahsen 3-4 hp nin imkansız olduğunu soyleyebilirim , ancak son devirlerde biraz rahatlar kısaca kit olmadıkca tek artısı ses olur..
ses konusuna gelince de 307nin 1.6 ları anormal ses veriyor eskiden ondan vardı bende. ama 2.0 puglar da ses onun kdr ii deil pek tatmin etmiyor
YouTube - 307 & Yed air filter sound al bu 1.6 307 çocuklugumun videosu o zmn kit mit yoktu piyasada anca böle yapıorduk. bide 2.0 motorunkini koyycam gece
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)