mecbur öyle yapacaz artık.
Printable View
mecbur öyle yapacaz artık.
aynı sıkıntı başka arkadaşın arabasında yaşanma açısından sorunu yazıyım dedim.sıkıntı yağ pompasındaymış.değişti ses gitti.
hadi geçmiş olsun
sağolasın ersanımm
konunun üzerinden zaman gecmiş ama nasıl bir bozulma olmuş onu merak ediyorum muhtemelen benim arabamdan gelen seste aynısı değiştirmediğim kasnak bilya kalmadı klima kompresorunu iptal etmeyi bile düşündüm ses kesilmedi yağ pompasından şüpheleniyorum dediğimde öyle ses gelmez dediler başka bu sorunla karşılaşan oldumu acaba.? direk yağ pompasını alıp ustamın yanınamı gideyim karar veremedim.?
valla inan sormadım ustama nasıl bir bozulma olduğunu.tecrübelerine güvendiğim bir kaç ustaya sordum yağ pompasından öyle bir ses gelmez yok şarz dinamosundan yok klima kayışından gelir dediler.bende çok güvendiğim erkay peugoet yakup ustama gösterdim yağ pompası dedi değiştirdik gram ses yok.yani demek istediğim baya bir usta sizinde deiğiniz gibi yağ pompasından öyle bir ses gelmez dedi:)
kafayı yemek üzereyim sesi kesmek için değiştirmediğim parça kalmadı birde yağ pompasını değiştireyim hem kafam rahatlamış olur hemde araba :) sagolasın.
rica ederim.umarım sorununuzu çözersiniz.benimde sese karşı çok alerjim oluyo:)