eski konu ama hortlatayım. benimde kafamda böyle bir proje vardı çunki. otomatiği sat düz al diyenler otomatikle düz arasındaki fiyat farkları ne halde biliyorlarmı ? otomatiklerin piyasası ile düzlerin piyasasının alakası yok malesef.
Printable View
eski konu ama hortlatayım. benimde kafamda böyle bir proje vardı çunki. otomatiği sat düz al diyenler otomatikle düz arasındaki fiyat farkları ne halde biliyorlarmı ? otomatiklerin piyasası ile düzlerin piyasasının alakası yok malesef.
valla olmaz dıyen arkadaşlara seslenıyorum bal gııbıde oluyor yaptım oldu :) sanırım 5 veya 6 hondayı prelud civic ,daewoo mazda vss hepsini çevirdim hiç bir şikayette gelmıyor cıvıcler 1500liraya maal oluyor cıvıclerde sadece sağ şasede ust şanzıman kulağinin bağlantısında ufak bır işlemm yapman gerekıyor, zaten fabrıka çıkışında arabanızda manuele donmen için bütün gereklı yerler plastik tapalarla kapatılmıştır ornek olarak debrıyaj merkez yeri, kolay gelsın :)
arkadaşım, paran çoksa macera arıyorsan değiştir derim güzel tecrübe olur,
"yok be arkadaşım ben ciddiyim" diyorsan, sat manuel al. hiç ağrısız başını ağrıtma
saygılar
sat al olmuyo arkadaşım. temiz bi otomatiğin varsa aynı temizlikte bi düz almak istiyosan aradaki fiyat farkları 3-4-5 lere kadar çıkıyor.
manuel civic otomatikten çok daha rahat satılıyor zaten, ex'ini manuele çevirip rahatça satan tanıyorum :)
aynen öyle malesef.
konu hortlasın fiyat tekliflerine açığım :)
izmirden uygun fiyata yapan bulursam bende manuele geçmek istiyorum tekliflere açığım
hort. tecrübelilerden bilgi alabilir miyiz?