Sanırım hacim kesicek bu aracın önünü :(
Printable View
Sanırım hacim kesicek bu aracın önünü :(
Valla alipta oyle 140 olsun diye bir derdim olmaz valla :) sehir icinde otomatik, atak, dolu sesi tipi guzel bir araba olur oda bana yeter.
yilda 8bin-10bin arasi biniyorum zaten DSG den bana zarar gelmez :) garanti zaten 3 sene degilmi ?
2 sene değilmi :)
Manuel alip 3 liraya aerodinamik paket mantikli olur mu acaba?
Duz mu dsg mi?
Yada 3 liraya egzoz filtre yazilim falan mi daha mantikli?
dsg den daha hızlı vites atabilirmisin? ya da bunu devamlı yapabilirmisin her kullanışında?
Atamam kullanamam da :) ama onemli olan rahatligi bence istanbul trafiginde :)
birde yazilim icin dsg mi manuel mi soruyorlar ya manuel olunca daha emniyetli mi oluyor yoksa dsg olunca sanziman yaziliminada bisey yapiliyoda maliyet mi artiyo diye soruyorlar.
normal koşullar altında 140 hp ve 220 nm dgs şanzımana zarar vermez.Kastım abt'nin yazılımı.Zaten fabrikanın önerdiği limit 250 nm du yanlış hatırlamıyorsam verilen limitin altında ki gerçek limitde o değildir bence.Şanzıman yazılımına ek bişey yapılıcağını sanmıyorum şahsen.Ayrıca yazılımda ABT'nin yani.
sıkıntı olmaz 250nm limit deniyor ancak piyasada dolu chipli rocco dolanıyo demekki biraz daha yüksek asıl limit.. yazılım +filtre+erg iptali + kat iptali ( belki) Tamamdır ama hani illa rahat durmam diyosanız intercooler büyütme belkide :D