:)ankara güzel ankara 12 ayım geçti o yollrda be askerlik anım paşa şöförüydüm çok iyi bilirim o borbetli önü inik arkası kalkık taksileri:)
Printable View
tabıkı takılır cok kısıde gordum
takılır ben taktım taktıktan sonra yeniden bi kalibrasyon yaptırdım sorunsuz biniyorum
bende 306 da acık filtre kullanıyodum direk gaz kelebeginin önüne baglıydı üstelik hiçbir problem yaşamadım sorun olmaz boop boop gezersin =)
takılır arkadasım neden olmasın hatta cok da tatlı sesi oluyor:)
civic bu ne takarsan tak bişey olmuyor :D
Ama işin özü biraz saçma oluyor... Bende de ies var lpg li şimdi burda iki tezatlık var eğer performas istiyorsan taktırma onun yerine benzine al arabayı yürü çünki şöyle bir durum ortaya çıkacak çok hava çekecek performans yapacak ama lpg az yakacak mantısksız oluyor bende çok düşündüm. Ama gereksiz olduğuna karar verdim. Onun Dışında geriye bütün olay ses olarak kalıyor ozaman sıkıntı yok
aracıma açık filitreyi taktığım ilk günden beri aracım hep daha az yaktı . aracıma lpg takıldığında üzerinde açık filitre vardı arada bir normal filitre takıyorum tadı tuzu kalmıyor arabanın ...araca göre fark eder mi bilemem ama bnm tecrubelerim (1.6 impreza ile) sesi duymak için kesiciye kadar basarsanız takdir edersiniz ki fazla yakacaktır ..
birde lpg soğuk havayı sevmez doğrudur ancak zaten filitrede lpg regulatorunu soğutmaz filitre sayesinde yanma odasına daha fazla oksijen alınır