aracımda allaha sukur bırsey yok taş gibi ama trafiğe gırdımde 4 5 dakikada bir fan acıyor bunun sebebi nedendir acaba? yardımlarınızı beklıyorum.
aracımda allaha sukur bırsey yok taş gibi ama trafiğe gırdımde 4 5 dakikada bir fan acıyor bunun sebebi nedendir acaba? yardımlarınızı beklıyorum.
banada oyle geldi ama.radyatörü degiştirsem sorun hallolurmu acaba. yada tıkalıysa radyatörü nasıl temizlerim?
radyatör tıkalı olabilir.radyatörcüye gidin şişletin kurtarırsa
kurtarmazsa yenisi ile değiştirin.oem olması daha sağlıklı olur
Faruk Kartal
fan açar arkadaşlar bunun neresi garip?
trafikte dur kalk yaparken önden rüzgar gelmediği için radyatör asli görevini yapamaz ve suyu soğutamaz, sonrada fan devreye girer .
ha çok çok sıklıkla ve çok uzun süre çalışıyorsa, bir suyu kontrol edin tammı ? antifiriz doğru oranda koyulmuşmu ?
valla arabaya bi pazar gunleri bındiğim için suan tam olarak bimiyorum ne durumda suyu,antifirizi..fan oyle cok uzun acmıyor normal acıyor ama 4 5 dakikada bir acıyor.bu arada yardımlarınızz için tesekkur ederim
Bence şehir içi trafikte 4-5 dk da bir fan açması gayet normal.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
benim cok eskiden 1.4 uno'm vardı, o da 5 dakkada bir fan açardı trafikte, süratli giderken bir sıkıntı yoktu ama sıkışık trafikte cok sık açardı, fan müşürü değişti, radyator değişti, borular morular her türlü değişti.. yok yine devam etti, sonra ettiğim masrafla aldım cevabımı oturdum yerimefan aça aça devam ettim
hatta dalga geçerdi arkadaşlarım, millet vtec açar devam eder, sen fan açıp devamda edemiyorsun diye.. neyse komik değildi ama durum böyle
![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)