-
magnatec harika bi yag zaten serviste oneriyo kulanmaya devam.
cok ozel bi yag oldugu için kendini aşıp zift gibi bişey oluyo, cogu vw, audi de kendini belli ediyo.
kullanmakta ısrar ederseniz yag degiştirme suresini sakın gecirmeyin hatta km yi aza indirin
-
magnetec tam sentetik bir yag degil ve 15,000 km degistirme periyodu bence yuksek....mobil 1 0w-40 ile 15.000 de bir degistirmek daha mantikli...
-
sen VWtech te ilkan abiye- bi göster bakalım o nediyicek
-
Ben zaten 15bin beklemeden 10bine değişiyorum yağı okadar dikkat etmeme rağmen elimizde patladı delikli nane :) .Ay sonunda gideceğim vwtech'e orda bi ölçüm felan yapılsın sonuçları yazarım...
-
Cumartesi günü bizim mahalledeki tamirciye şöylebi gösterdim arabanın motorunu ve sesi sordum meğerse o ses emiç sesiymiş elimle deliği kapattım gerçektende hava emiyor motor bu motorun çok iyi çelıştığını gösterirmiş öyle söledi çok iyi toplamışlar dedi motoru hatta sıfır bi arabada bunu dene dedi aynı emişi görürsün dedi ne kadar doğru nekadar yanlış bunuda bilmiyorum
-
Açıldıgında Diğer pistonların durumu ne idi ? Fabrikasyon pistonda bir hata olabilir.
-
diğer pistonların kollarda sorun yoktu sadece birinin piston başı erimiş parçalanmış onun kol değişti