peki lpg deki daha fazla teker kaybını nasıl yorumluyorsun hakan abi?![]()
bekir ustayla azönce telefonlaştım... kaybın alınan gazın kalitesine göre bile etki edebileceğini söyledi.... ayrıca araca halen yeni lpg yazılımıda yapılmadı yazılım hala orjinal turbo ve katalizöre göre ayarlı....
benzinde(97oktan) lpgde petrol ofisinden
hımm korkarım sen daha fark edemedin
benzinde de lpg de 271 hp çıkmış motor gücün ok ?
dolayısı ile kaka benzin , pis lpg , muhabbeti yapamayız .
ama benzinde tekerlek power 224hp
lpg de ise 215 hp
buna ne diyorsun ?
edit :
gerçi inişler çıkışlar var güç ve tork ta doğal olarak
onlardan birine denk gelmiştir, hem tekerlek te alınan güçlerin o anki hızları farklı farklı
10hp için konuşmaya değmez
(benim scooter 10hp falan 5 senedir biniyorum vay be)
tebrikler cok guzel sonuclar cıkmıs ortaya.
bu lpg de guc kaybının daha fazla olmasına bende anlam veremiyorum.
daha onceki lpg li aracımda dyno olcumu yaptırmıstım 108 benzin 106 lpg cıkmıstı ama yaklasık 6-7 beygir daha fazla kayıp soz konusuydu... hatta cıktıları hala duruyor...
ne olursa olsun sonuc mukkemmel.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
var tabii ki![]()
Dyno da ölçütüğün gerçek değer sadece tekerlekteki tork değeridir (tekerlekteki güç bile devir ile hesaplandığı için o anda dyno ayarlayan kim ise onun devir hassasiyetine kalmış
O yüzden motordaki gücü DYNO tamamen SALLLAMASYON olarak veriyor
ve yine bu yüzden de motor gücüne boşuna bakmayın, önemli olan tüm dünyada geçerliliği olan whp = tekerlekteki beygir gücü dür....
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
0 100 5 sanıye cok ıyı sonuc ben eskısehırdeyım eğer eskısheırdeysen bı 0 100 unu görmek ısterım açıkcası 270 bg dayno verısıde maşalah bızım 3 boy geçtiğin 306 nın dayno verısı yok senın arkanda geldığıne göre 200 ustu olarakmı hesaplayalım ?
valla 3 boymuydu değilmiydi onu ben bilmiyorum ama typeR'ı bi tır boyu kadar ayırdım 306da o typeRla aynı yürüdü.....
beygir hesabı size kalmış yorum yapamam ama typeR tam 200hp gücünde 1400kilo civarı bu bilgi belki yardımcı olur.....
Anmelden | Facebook
subaru forester 0-100 - Car Videos on StreetFire
1. videoyu görebiliyormusun bilmiyorum ama görüldüğü üzere tırdan bile fazla bi farkı var
....................................
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
sıkıntı olmazsa paylaşırmısın videoyu merak ettimde... bendede benim araçtan çekilen bi video var(araçta iki kişiyiz 306 tek kişi)
typeR ile tekbaşıma yürüdüm.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)