User Tag List

9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: arkadaşlar yardımcı olun

v-tec61
    Misafir

Arrow arkadaşlar yardımcı olun

aracımın aynalarını kaplamak istiyorum.
    nerde ve nekadara patlar bana
    ayrıca tavanım kaplı muaynede bi sorun ederlermi? ruhsata nasıl işletcem?
    yardımcı olun

_SeLim_07_
    Misafir
    Valla aynayı bilmem ama tavan kaplamana benzer bişey söyleyeyim, Eski megane 2 aracımının üstünde komple çift şerit vardı önden tavan ve arkaya kadar. Spor helezon ve ses sistemi vardı. o şekilde tek seferde geçti sadece cam filminden ufak kusurlu diye not almışlar yani iplemiyolar ama tabi bölgeye ve muayene istasyonuna göre değişiklik gösterebilir arkadaşım

berkayGLRN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence aynaları hic kaplatma benim leon un aynaları 2 kere kaplattım yapamadılar en sonun da gıttım boyattım on numara oldu .aracımda tavan kaplamada var ruhsata falan ısletmeye gerek yok muaynede de sıkıntı olmaz
    BG GARAGE
    34 KOR 81 RX8
    106GTİ 34 ZN 8402
    E21 34 SRT 17
    30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70

CupraR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PAKTEN MUTLU SANAYİ SİTESİ AYDIN UNIVERSITESİ YANINDAKI ARAS KARGO YURTİÇİ KARGO BINASININ OLDUGU SANAYİİİ İÇİNDE GİRİŞTE SOLDA 60 NOLU DUKKAN... sadece araç kaplama yapıyo 3m ve bi kaç marka daha var işçilikleri gayette iyi.3m biraz pahalı ama diğer markalar biraz daha uygun ve 3m e yakın kalitede mazeme.
    http://www.techturkey.com/forum/otom...999-typer.html linkteki kendi araçları.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç ile aynı renk değilse, komple kaplı tavan ile muayeneden geçemezsiniz. çift renk olarak ruhsata işlenmeli ama aynalar kaplanabilir onlar geçer sıkıntı olmaz
    RACE WERKS

v-tec61
    Misafir
    Alıntı _SeLim_07_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla aynayı bilmem ama tavan kaplamana benzer bişey söyleyeyim, Eski megane 2 aracımının üstünde komple çift şerit vardı önden tavan ve arkaya kadar. Spor helezon ve ses sistemi vardı. o şekilde tek seferde geçti sadece cam filminden ufak kusurlu diye not almışlar yani iplemiyolar ama tabi bölgeye ve muayene istasyonuna göre değişiklik gösterebilir arkadaşım
    kardeşim benimde tavan siyah kaplı ayrıca spor yaylar da var inşllah banada sorun etmezler.hangi muayne istasyonuna gitdin :=)

v-tec61
    Misafir
    Alıntı CupraR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    PAKTEN MUTLU SANAYİ SİTESİ AYDIN UNIVERSITESİ YANINDAKI ARAS KARGO YURTİÇİ KARGO BINASININ OLDUGU SANAYİİİ İÇİNDE GİRİŞTE SOLDA 60 NOLU DUKKAN... sadece araç kaplama yapıyo 3m ve bi kaç marka daha var işçilikleri gayette iyi.3m biraz pahalı ama diğer markalar biraz daha uygun ve 3m e yakın kalitede mazeme.
    http://www.techturkey.com/forum/otom...999-typer.html linkteki kendi araçları.
    bize yakınmış saol kardeşim bakıcam oraya.fiyat olarak ortalama nedir?

v-tec61
    Misafir
    Alıntı billie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç ile aynı renk değilse, komple kaplı tavan ile muayeneden geçemezsiniz. çift renk olarak ruhsata işlenmeli ama aynalar kaplanabilir onlar geçer sıkıntı olmaz
    hmmm geçdım dienler var ama bilemedim şimdi.ruhsata nerde işletiyoz ve nekadara maal oluyo?

CupraR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynalar 3M Carbon olursa 100tl
    Carlas die bi marka var oda kaliteli Carbon oda 50 TL olurmuş.Hafta içi 6-7 ye kadar açıklar.Çokta sıcak kanlı ilgili iyiinsanlar.Git bak gör istersen.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)