aracımın aynalarını kaplamak istiyorum.
nerde ve nekadara patlar bana
ayrıca tavanım kaplı muaynede bi sorun ederlermi? ruhsata nasıl işletcem?
yardımcı olun
aracımın aynalarını kaplamak istiyorum.
nerde ve nekadara patlar bana
ayrıca tavanım kaplı muaynede bi sorun ederlermi? ruhsata nasıl işletcem?
yardımcı olun
Valla aynayı bilmem ama tavan kaplamana benzer bişey söyleyeyim, Eski megane 2 aracımının üstünde komple çift şerit vardı önden tavan ve arkaya kadar. Spor helezon ve ses sistemi vardı. o şekilde tek seferde geçti sadece cam filminden ufak kusurlu diye not almışlaryani iplemiyolar ama tabi bölgeye ve muayene istasyonuna göre değişiklik gösterebilir arkadaşım
Bence aynaları hic kaplatma benim leon un aynaları 2 kere kaplattım yapamadılar en sonun da gıttım boyattım on numara oldu .aracımda tavan kaplamada var ruhsata falan ısletmeye gerek yok muaynede de sıkıntı olmaz![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
PAKTEN MUTLU SANAYİ SİTESİ AYDIN UNIVERSITESİ YANINDAKI ARAS KARGO YURTİÇİ KARGO BINASININ OLDUGU SANAYİİİ İÇİNDE GİRİŞTE SOLDA 60 NOLU DUKKAN... sadece araç kaplama yapıyo 3m ve bi kaç marka daha var işçilikleri gayette iyi.3m biraz pahalı ama diğer markalar biraz daha uygun ve 3m e yakın kalitede mazeme.
http://www.techturkey.com/forum/otom...999-typer.html linkteki kendi araçları.
araç ile aynı renk değilse, komple kaplı tavan ile muayeneden geçemezsiniz. çift renk olarak ruhsata işlenmeli ama aynalar kaplanabilir onlar geçer sıkıntı olmaz
RACE WERKS
Aynalar 3M Carbon olursa 100tl
Carlas die bi marka var oda kaliteli Carbon oda 50 TL olurmuş.Hafta içi 6-7 ye kadar açıklar.Çokta sıcak kanlı ilgili iyiinsanlar.Git bak gör istersen.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)