Yok be o kadar da sürmez :D alet ptt de bekliyor :D yarın yada öbür gün almaya gidecem, arabayı servise götürcem turbonun yağ kaçırma probleminden dolayı, vermişken blow off cart curt aradan çıkcak :)
Printable View
Yok be o kadar da sürmez :D alet ptt de bekliyor :D yarın yada öbür gün almaya gidecem, arabayı servise götürcem turbonun yağ kaçırma probleminden dolayı, vermişken blow off cart curt aradan çıkcak :)
Ve sonunda 1 bucuk ay beklediğim ve yaklaşık 470 tl ye mal olan Forge Blow Off u aracıma takmış bulunmaktayım :)
İyi haber; arabada sorunsuz çalışıyor, arıza yakmıyor :)
Kötü haber; sesi tatmin etmedi.. Acaba ters mi taktım diyorum (ki doğru taktığıma eminim) veya şu an turbomda sorun var yeterli basınç mı yok acaba çok fazla çuflamıyor anlamış değilim henüz. Şimdilik ilk izlenimlerim bunlar :)
Bu arada bu nasıl bi yalıtımdır yahu, kaput açıkken çuf çuff çuflayan blow offdan kaput kapalıyken ses gelmiyo nerdeyse :D
selim acil videoooo ve foto
evet selim video bekliyoruz...netten de görmüştüm çuflama değil sanki fıslama gibi ses geliyodu :)
Arkadaşlar arabam sanayide bi türlü video çekemedim :D bugün sanayideyken 1.3 megapikselli telefonumdan çekdim, soğan cücüğü gibi gözüküyo resimde o yüzden atmadım buraya :D :D :D en kısa zamanda arabayı alınca çekerim inşallah..
Bu arada servisten sevdiğim bi abim neden lpg takmıyon dedi aklımda hiç mi hiç yokken :) :) yazık olur mazık olur derken ne yazık olcak turbolu araçlar için lpg var performansı düşmüyor istediğin gibi ayarlıyon, benzin masrafın baya düşer dedi ne dersiniz :) aklımda yokdu ama fikir servisten gelince düşünmedim değil :)
aranızdan ayrıldım :D pis czt ciler:D selim yüzünden bi şeyi 5 ayda yapıo :D
GTI mı aldın yine :D hangi GTI'yı aldın adaş?
bende ayrıldım cztci arkadaşlar aranızdan :D rc grubuna geçiş yapıcam nasipse :)
Satışfekşın satışfekşın :D :D :D
.........................
Czt var diye gelmiştim ama Bende ayrıldım aranızdan :D
Sattırcanız bana makinayı haa :D