arkdaslar arabam dun kaportadan cıktı fakat sankı egzopst manılfoldu patlakmıscasına trıportor gıbı ses cıkarıor ve tıtreme bogulma hıssı verıor benzındede lpgde aynı durum mevcut neden olabılır bujılerı kontrol ettım bobını kontrol ettım ..
arkdaslar arabam dun kaportadan cıktı fakat sankı egzopst manılfoldu patlakmıscasına trıportor gıbı ses cıkarıor ve tıtreme bogulma hıssı verıor benzındede lpgde aynı durum mevcut neden olabılır bujılerı kontrol ettım bobını kontrol ettım ..
Eksoztçuya gösterin belki O2 sensörü arızaya geçmiş olabilir veya manifoldda kırık çatlak varsa kayıp vardır zaten
ettım bebek bobın bujıler bujı kabloları krom yag vs bısıde yok araba yıgıor kendını benzındede tuptede aynı tupte patlatma yapmaya basladı bırde anlamadım boyaya gırmeden bısı yoktu gayet canavardı sımdı sankı manıfold contsaından kacak var gıbı tırrrrrr dıe anormal ses cıkarıor ve gaz yemıor
bosta bıdene sensor kablosu buldum trıger tarafına ama nere gırecek cozemedım kaportacıda cozemedı nerden soktun dıorum ses yok![]()
nerden söktüyse geri yerine taksınbaskı şart
RACE WERKS
map ın fişini sökmüş olabilir..
map takılı o2 takılı emme potansıyometre takılı onlarla ısımız yoktu azten bı camurluk deıstık sag taraf sıslerın orda bı sensor gsoketıne benzer bı kablo geldı gozume trıgerın altında krank sensoru var oda takılı nedır cozemedım ama araba cıddı cıddı gaz yemıor cok sarsıntılı calısıor ve dedıgım gıbı traktr gıbı manıfolttan kacak varmıssacasına ses cıkarıor delı oldum neyse goturelım bı sanayıye ustamıza
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)