serviste staj yapicam zaten onun için en kötü serviste ustalarla söküp bakariz hiç anlamadiğim konu sanruuf falan actim gecen kariştirdimda büyük ihtimal kızaklarindan birinde sorun var biyere geldin mi takilip kaliyor
Printable View
Fiat sunroof'larının Allah belasını versin...Büyük ihtimalle tırnaklar kırılıp rayı sıkıştırıyordur..Eger acılırken cırtlama sesi geliyorsa dişli cortlamıştır..
Benim sunrooftada boşluk var,asırı yagmurlarda hafif damlama yapıyor.Serviste ayakları sıkarız düzelir dediler ama ayaklarda sıkılcak biyer yok yapamadılar öylece kaldı..Grande öncesi punto benimkisi. Sunroofta webasto'nun..
istanbulda olsanız sizin iş 100 liraya çözülürdü. sanroof centerda. bursa da da vardır sanıyorum sanroof center tarzı yerler.
hatta googleda aratınca şu çıktı.
SUNROOF SANRUF TAMİRİ YAPILIR Bursa - Türkiye' nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com' da
çözüldü mü skydome problemin?
way be bi civata için iyi para. adamlar resmen skydome u sadece cam olarak kullanın diyor... :(
Valla sinirden konuyu bile aklimdan cıkmiş serviste staja başladim 2 3 gün geçti ustaya gittim dedim abi benim arabanin cam tavanda ariza var dedim sana dedik mi sanrufflu araba al :eek: o nasil laf abi ya dedim sorunlu arabalar doğru düzgün anlayanda yok serviste sorun varsa direk raylar değişecek onlarda cok para kullanma kalsin öyle o para verilmez onun tamiri için vs 1 hafta hergün söyledim bi gün baktilar alyan anahtar ile ortadaki motoru el ile kontrol ettiler belli bi yere kadar geliyor ve sonrasi gitmiyor 2 3 kez uğraşti dedi motorda sorun yok gibi görünüyor kendini korumaya aliyor dedi birakti o sinirle eve gittim hemen söktüm üst camini baktim mi içinde zincir tarzi bişey var sert plastik ve içinde metal var onun 2 tarafinda ayni yerde kırılmiş kopmuş ertesi gün sordurdum tek satilmiyor öyle bi parca yok zaten kızaklari komple alman gerekiyor 400+400+ işçilik.
Neyse ben taktim cami tekrar yerine cam bi kafa girecek kadar aciliyor gerisi yok böyle kullanmada bi sıkıntı yok çünkü içindeki zincirin diğer yerlerinde sıkıntı yok dursun bakalim ne olacak
BURAYA dikkat üst cami 4 tane civata tutuyor.
İşcilik fiyatlari
Cami sökmek 62 tl
Cami takmak 62 tl
rayi sökmek 172 tl
rayi takmasi 172 tl
+ saat ücreti
l love fiat:soru::soru:
Almasaydın olum kim sana dedi punto sat gp al diye. Bide cam tavana özendin koşa koşa gittin aldın. Adam akıllı soruşturdun mu bilmiyorumda yanlş yaptın. Eve alınmadı sonucta sana alındı o araba e36 alcaktın :D