honda candır :D
Printable View
honda candır :D
ahhhh. bahattinnnnn ahhhhh. anladın ne demek istediğimi. al SI ı bak keyfine. çok canın sıkıldı sat babanın oğluna. alacağın araç ne olursa olsun temiz olsun. temiz aracı sen satmak istemesen de gelip alıcısı seni bulur.
Sİ mı XS mi derken 1.4 İS aldım:)
hayirli olsun
ahah hayırlı olsun :D
hayırlı olsun güzel seçim :)
Saolun geçen senede 1.4 İS HB vardı sunroflu arkadaşımda satıyodu çok temizdi yabancıya gitmesin diye aldım:) Si derken bulamadık bi Sİ kısmet değilmiş ilerde inşallah artık
düzeltme: hayırlı olsun...
Hayırlı olsun kardeş, en iyisini yapmışsın. Almamış olsaydın ikisinden de vazgeç diyecektim.
Si, sadece beygir gücü ile kıyaslanacak bir makine değil. Çift egzantrikli (DOHC) motor, ihtiyacın olan gücü çok daha kısa sürede veriyor. Fakat tek mesele motor değil ki. 93-94 model bir arabanın sağı solu dökülmeye başlamış olur, çok tatmin etmeyebilir. Bende sedan aynı kasa 95 Civic EL var, fena değil ama benimki o kadar pahalı değil. Gidip 14-15 bine si alacağına 1.4 is almakla daha mantıklı olanı yapmışsın tabii.
Peugeot meraklısı arkadaşlar gücenmesinler de, Peugeot sağlamlığı ile güven vermiyor doğrusu. Etrafımda Peugeot kullanan pek çok tanıdığım, Peugeot'nun sanayiyi sevdiğini söyledi. Peugeot bayiinde çalışan arkadaşım da tavsiye etmiyor, kendisi de Peugeot dışında kullanmadık marka bırakmadı neredeyse :D Hepsi aynı olacak değil elbet. Ama işi şansa bırakmamak lâzım. Satarken de kötü namı sorun çıkarabilir.
Bir arkadaş Toyota tavsiye etmiş, sağlamlığı ve düşük yakıt sarfiyatı ile öne çıkan Toyota, benim de tavsiye edebileceğim ve bundan sonrası için tercih edebileceğim bir markadır. Tabii Honda'dan vaz geçebilirsem ;)
Tekrar hayırlı olsun diyorum. Kazasız belasız kullanman dileğiyle...
kesinlikle si al diyorum,Sİ hayattır bir başkadır Sİ :D
kesinlikle Hondaa.. pejo başa bela heleki Xs ler
Arkadaş 1.4 is almış artık hayırlı olsun diyelim arkadaşlar. Hız meraklısı olmayanlar için güzel tercih.