Merhabalar arkadaşlar şu an kullanığım 95 model doğan s im var 29.000 de aracımı satıp alfa romeo 156 almayı düşünüyorum . Alfa Romeo hakkında pek bilgim yok bilgisi olan arkadaşalar paylaşabilirlermi![]()
Merhabalar arkadaşlar şu an kullanığım 95 model doğan s im var 29.000 de aracımı satıp alfa romeo 156 almayı düşünüyorum . Alfa Romeo hakkında pek bilgim yok bilgisi olan arkadaşalar paylaşabilirlermi![]()
Etrafında olmasını istediğin kişiler, aslında senin kim olduğunu gösterir.”
Drift King: Do you know who I **, boy?
Shawn Boswell: You're like the Justin Timberlake of Japan.
doğanınızı merak ettim orjin 29bindemidir? 156 da şekil olarak beğendiğim bir araç hayırlısı olsn![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
95 model Doğan S yaklaşık 3 senedir garajdaydı bu sene çıkardım yaklaşık 1600 tl masraf ettim LPG takılalı 1 ay oldukilometresi orjinal
bende italyan hastalığı var Alfa 156 lar hoşuma gidiyor
Bence doğanı saklayın çocuklarınıza sökün lpg'yi çoluk çocuk zengin olur.Dediğiniz kadar orjinalse satılmaz/satılmamalı.
ufuk gerekeni yazmıs sadece lpgyi de sökmeyin sökerseniz iflas edersiniz eğer cok biniyorsanızşahin doğan grubunun benzinlisi şakaya gelmez adamın ocağına incir ağacı çakar.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
bunların bir otomatik şanzımanı varmış o sorunluymuş
iştre viteste kalıyormuş falan.
He birde kronik olarak varyatör problemi vardı diye hatırlıyorum
15 gün önce 2004 model 156 2.0 Selespeed aldım.
Alfayı bilmeyen kulaktan dolma bilgiye sahip insanların abuk subuk sözleri yüzünden buzamana kadar binmediğime yanıyorum.
Varyatör maryatör bunlar her araçta çıkabilmesi olağan normal sorunlar. Arkadaşım 260 binde Alfa 156 sını sıfır sorunla satınca bende hemen 105 dınde bu aracı aldım.
Araç donanım olarak full+full. Kullanımı mükemmel keyifli, sessiz malzeme ve işçilik kalitesi avrupa araçların çok üstünde. 2.0 Selespeed olmasına rağmen şehiriçi klima açık 10.5-11 ltrs ortalama ile kullanıyorum. Yedek parça ve servisi de gayet uygun.
Ama alırken iyice baktırıp temiz bir araç almak en önemlisi tabiki. Hayırlısı olsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)